Кметът на Бургас: Няма място за притеснение

49 души се заразиха с COVID-19 в цех в Айтос
29 сеп 2020 12:38, Нели Христова
22
Кметът на Бургас: Няма място за притеснение
Снимка: БГНЕС

Днес над 40 от заразените с COVID-19 са от област Бургас. Кметът на града Димитър Николов увери в пост във Facebook, че няма място за притеснение.

Още по темата

"Отправих официално искане до Министерството на здравеопазването, освен УМБАЛ и общинската белодробна болница, и други здравни заведения в Бургас да бъдат включени в обслужването на ковид пациенти.

Няма място за притеснение, регистрираните нови случаи в Бургас са 6 от 64 за бургаски регион, но болничното лечение на пациентите в областта се осъществява предимно в бургаските болници.

Към момента основната тежест поемат инфекциозно отделение в УМБАЛ-Бургас, където има настанени 16 пациенти и общинският диспансер за белодробни болести - с 26 пациенти от целия регион.

Легловата база е запълнена и трябва да се подготвим да поемем бъдещите случаи от региона чрез разширяване на мрежата от болници в Бургас, които да сключат договор със здравната каса за лечение на пациенти с ковид.

От днешните регистрирани случаи - 49 работят в цех в Айтос, 4 са пациенти на вътрешно отделение на болницата в Айтос, 6 са от Бургас и са под домашна карантина, останалите са от Карнобат и Руен.

С изключение на вътрешноболничната инфекция в Айтос, няма други настанени в болница."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Това не беше ли онзи кмет, който премести пейките от парковете, за да не се разхождали хора..."--- Не, това е онзи кмет, който ОТКЪРТИ пейките от парковете, и със все част от асфалта от алеите ги натовари на самосвали и ги скри. За да не се изкуши някой да направи шокиращото престъпление да се разходи из парка и, недей Боже, да поседне на пейка.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не беше ли онзи кмет, който премести пейките от парковете, за да не се разхождали хора по време на пандемия. Евала, мозък, за идващият есенно-зимен сезон може и да преместиш плажа.
18
3
 
2
 
! Отговори
Тони преди 3 години
Най-добрият кмет в България, направи от Бургас град - приказка !
17
5
 
4
 
! Отговори
бургазлия преди 3 години
Няма място за притеснение ,каза обичаният от над 60% от жителите, несменяем бургаски кмет. Как да имаш проблеми--още дъщеря ти беше ученичка и ти я изпрати в колеж в Англия , при разход на година около 10 000 паунда,като твоята ОФИЦИАЛНА заплата, любими кмет бе тогава под 2 000 лв. месечно. Ремонтираш една и съща улица - Богориди за 12 г. вече 3 пъти, а другите тънат в мръсотия и дупки. Как да имаш проблем, като си направи хасиенда на село с европари,та даже и хотел....Но....бог вижда!
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тц, тц , тц ако това в коментарите за този кмет е вярно, той си е за прокурор, а физиономия - отличникът на класа!Явно ако удари там короната яко, няма да се справи, той само за далавери мисли!
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За това какъв е този кмет съдя по един единствен факт. Преди 2 години Димитър Николов получи наградата "Стефан Стамболов" от Библиотекарско-сарайския "университет". Тя му бе връчена лично от проф. Димитър Иванов (Митьо Гестапото).Този кмет някак си бе сляп при издигането на сараите в Росенец, а общината ръководена от него е затънала в закононарушения около цялото това строителство.
14
5
 
16
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
До ЕленаТози кмет не направи малко, но отново, по гербаджийски...МНОООГО КРАДЕ!Краде, с много комисиоони за него. Само приближени фирми, завишени цени на обществени поръчки.А Бургас...можете да кажете, че е най-добрия град за живеене, когато хората се върнат да живеят в него. Един почти умрял град, в който няма млади хора. Всички са в София.Поговори си с някой бургазлия, да ви обясни, че в града няма хора, няма икономика- само гербаджийските фирми.
13
8
 
13
 
! Отговори
Митю Момата преди 3 години
Е един от най-крадливите кметове.
12
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей и кмета на Бургас ли е милиардер бе позитанци? И вашата не е лесна завалийките
11
17
 
7
 
! Отговори
Елена преди 3 години
Поздравления, господин Николов ! Направи от Бургас най-добрият град за живеене. Бъдете благословен !
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кмете, я кажи сега за новата ти яхта, която си купи, с кметската си заплата.Кажи и за обществените поръчки, които са само на твои приближени фирми.Кажи и как под строй и набързо гласувахте всичко за сараите в Росенец.Това кажи...а не какво било за Ковид, че щяло да премине и т.н.Или да не се разхождаме и в морската градина, че ти си я бил направил???
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Широко му е около врата не той е болен и не той ще стои под карантина . Да му мислят тези които не са държавни и общински служители, че когато не са на работа, не дай си боже за по-дълъг период пАри нема.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сънувай си спокойно президент от шайката!Никой не ти пречи.Но истината е, че скоро влизате в затвора гербавите!
7
1
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
"... и трябва да се подготвим да поемем бъдещите случаи от региона чрез разширяване на мрежата от болници в Бургас, които да сключат договор със здравната каса за лечение на пациенти с ковид." - ко излиза? Че 5 месеца са стоели със скръстени ръце?
6
16
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Хаха ***, тоя кмет ако му се занимава спокойно ще стане президент, а вие последните 10 години успяхте един фигурант да вкарате в президентството заради грешка на Бойко.
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари, последно трябва ли да се притесняваме или вируса е измислица и няма нужда да се пуашим?
4
20
 
10
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Чест и почитания господин Николов ! Най-успешният кмент в цялата ни история !
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ест, че не е страшно!Няма ти да даваш 24 часови дежурства в отделението
2
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шегаджия
1
10
 
20
 
! Отговори
НАПРОТИВ преди 3 години
Стягай си багажа за затвора. Избори повече няма да спечелите, бандити