Гранични полицаи разкриха оранжерия с канабис в с. Щръклево

В нея са отглеждани грижливо 38 растения, двама са задържани
1 окт 2020 02:00, Ния Христова
8
Гранични полицаи разкриха оранжерия с канабис в с. Щръклево
Снимка: Pixabay
На 29 септември гранични полицаи са провели оперативни и процесуално-следствени действия по досъдебно производство, образувано в ГПУ-Русе. Това съобщиха от пресцентъра на ГДГП, цитирани от Bulgaria ON AIR.
 
В имот в русенското село Щръклево е открита оранжерия, в която са отглеждани 38 зелени растения. При извършения полеви наркотест те реагирали положително на канабис. На същият адрес са открити и иззети приспособления за сушене и обработка на наркотичните растения, електронна везна и други вещи и предмети с отношение към досъдебното производство.
 
В ГПУ – Русе е задържана 60-годишната собственичка на имота, както и 61-годишен мъж от селото. Работата по случая продължава, а разследването се осъществява под ръководството на окръжната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Граничнта полиция това ли работи да открива засят канабис ? Целта и е да охранява държавната граница. За останалото си има друга пак държавна полиция. В България е така всеки работи по всичко и накрая нищо, най много да пречи на другите.
5
0
 
3
 
! Отговори
анон преди 3 години
Начи Пеевски може да си гледа билка и да си продава нелегално, а баба и дедо не могат!...
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Звъннал един човек с връзки и обадил да хората, с които има връзки, че неговия конкурент няма връзки и трябва да бъде "ударен". Столетна практика на тоталитарни служби като Гестапо, КГБ, ДС и други хубавини. В същото време хората с връзки са натрупали "опит", достатъчен за 50 доживотни присъди, ама те не се гонят, защото... ами, връзки.
3
1
 
3
 
! Отговори
гръцки митничари преди 3 години
И на коя граница се намира туй село Щръклево....щото нали гранични полицаи това_онова?!!!!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В село Шмръклево и други интересни работи има. Един съвет към земеделските производители, преди да инвестирате в подобни култури, направете добро проучване на пазара, защото конкуренцията винаги може да ви прати подобни "откриватели" в униформа.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбрахте ли, че такива неща без участието на поне двама униформени не се правят?Залавят ви.