Още рестрикции в Пловдив - клубовете пълни на 50%

В ресторантите ще сядат до 6 души на маса
21 окт 2020 13:07, Александър Попов
27
Още рестрикции в Пловдив - клубовете пълни на 50%
Снимка: БГНЕС

В Пловдив въвеждат още мерки срещу коронавируса. Нощните клубове ще работят с половината си капацитет, на входовете ще се мери температурата на клиентите. В ресторантите пък ще сядат до 6 души на маса, като ще трябва да се спазва и необходимата дистанция.

Рестрикциите бяха обявени от областния управител Дани Каназирева след среща със собственици на нощни заведения и ресторанти.

Още по темата
"Целта е да се съхрани здравната система и икономиката. Ще засилим и контрола, който ще се извършва от РЗИ, полицията, Агенцията по храните и общините. От дни вървят проверки в градския транспорт на Пловдив и вече има над 100 предупредителни протокола за неносене на маски. След това ще има санкции", заяви Каназирева, цитирана от "24 часа".

Тя допълни, че към настоящия момент активните случаи при медиците са 92-ма. И по тази причина ще иска по-строги мерки в здравните заведения, а не само в COVID-отделенията.

Павлин Павлов от асоциацията на заведенията каза, че заедно са набелязали мерките. "Трябва да съхраним здравето на клиентите и на служители си", добави той.

На този етап хората се въздържали да правят резервации за Нова година, както и за студентския празник на 8 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: пловдивкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Почна се с мерките за гладки мозъци....Я да ми обясни жената - чело на снимката, дали са 4, 6 или 10 човека на една маса, при ресторант от общо 100 места какво значение има, а и клубът ако е пълен 50 % т.е. не с 200, а със 100 човека, като се напият, запеят и защракат с пръсти без дистанция и маски, короната няма да ги хване ли какво????И това кой ще го контролира, те не могат да звъннат да кажат резултата от теста ще ходят по баровете да броят пияниците!!!
21
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубава е!
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***!
19
1
 
19
 
! Отговори
Мяфко преди 3 години
Точно така, в никакъв случай да не се затварят клубовете! Те са най-важни! Браво!
18
1
 
15
 
! Отговори
Филип преди 3 години
До 6 човека на маса за четирима..
17
4
 
4
 
! Отговори
Врачанин преди 3 години
До Анонимен 6 Ааа, не съм съгласен. Най фашисткия град е Враца. Калин Каменов от ГЕРБ спечели втори мандат с шампионските 73 %. Промени Враца до неузнаваемост. Всички в града го уважават и му се покланят.Невиждано строителство. Завод след завод. И ние комунистите от пенсионерски клуб "Минало за България "гласуваме за него.
16
2
 
5
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
За туй котенце имам разработена ваксина
15
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дигайте се бе Пловдив, кво им мълчите на фалшивия вирус.
14
2
 
8
 
! Отговори
Дороти преди 3 години
И как ще определят как един клуб е пълен на 50%Ще броят клиентите едни по един и това в 1 часа през ноща и това държавни чиновници което за со 5 на работа?Айде бе!Брей Брей Брей
13
1
 
3
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
До филибето 10 Мисли как да се спасиш от Ковида. Девойките ги остави на младите.
12
5
 
1
 
! Отговори
Я па ти.. преди 3 години
Какво общо има ковида с бананите бе , оранкоолу ?
11
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СДСДо банани имам достъп от 35 години насам. Искахме свобода, правова държва, добро отношение, възможност за обикновенните хора, да се предпазят от правителствени своеволия. Никой не е искал болест, която вкара в луда паника половиата свят.
10
0
 
9
 
! Отговори
Я па я..! преди 3 години
А ще може ли да се пуши през маските ?За мене си питам.
9
2
 
5
 
! Отговори
филибето преди 3 години
Най хубавите девойки са във филибето. Как ше ги затворите бре серсеми ?
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще споделя как го правят в чужбина за магазини и затворени помещения.Напечатали са номера и са ги ламинирали.Примерно изискване за 100 души да влизат не повече,на входа са сложени до дезинфектанта и като влизаш си взимаш номерче.Като излизаш го оставяш там и служител го забърсва с дезинфектант.Свършат ли номерата на входа,значи вътре са допустимата бройка и за да влезне друг,някой трябва да излезне и да остави номерче.Работи безотказно тази система.Приятен ден!
7
3
 
9
 
! Отговори
СДС преди 3 години
Искахте тоалетна хартия -Айде имате Я!! -Който не скача е червен!
6
3
 
12
 
! Отговори
СДС преди 3 години
Искахте банани -на ви ги сега !
5
1
 
15
 
! Отговори
Батко преди 3 години
Тази кака на снимката един от време бележка против Герб, но след изборите се продаде за няколко жълтици и се намести в стола на областен управител на Пловдив и сега е в целувки и прегръдки с вожда и неговите лакеи.
4
2
 
12
 
! Отговори
Граовец преди 3 години
Айде майна, покажете, че не сте офсиии...Тая ППП помни ли я някой от, коя партия се кандидатира за кмет... А па, кой я назначи за областна тетка...
3
2
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
В Лидъл Кауфланд и Билла да влиза само по един човек -и като си напазарува ,тогава да се пуска пак един от опашката отвън!! Ще видите вии кон боб яде ли)))