Още един джигит по улиците на Пловдив - лети със 180 км/ч

По-рано бе хванат друг бързак със 170 км/ч
24 окт 2020 22:41, Нели Христова
36
Още един джигит по улиците на Пловдив - лети със 180 км/ч

Само час и половина след като шофьор на BMW бе засечен да кара със 170 км в час в Пловдив, антирекордът му бе подобрен от друг водач, пишат от "24 часа".

Още по темата

Той летял из града със 181 км/ч. И двамата джигити остават без книжки за три месеца и ще платят високи глоби.

Проверките, свързани с нарушенията на скоростните режими, продължават, а от полицията са категорични,че ще бъдат безкомпромисни към всички, които създават предпоставки за ПТП и са заплаха за останалите участници в движението

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 3 години
Стават за шофьори в традския транспорт,малко да се забързат
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви 3 месеца без книжка, трябват поне 3 години! Иначе как ще се научат?
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ...И като кара кола за 15к това много ли е? Аз карам такава за 68к, но нито карам със 170 в града, нито имам излишни 1500 лвДве глоби по толкова, но събрани и този ще спре, както и всеки един
23
1
 
1
 
! Отговори
Ердоган До 26 преди 3 години
Франция било така абе арбайтер какво сръвняваш там с тука,ако ти кажа неща който са по-зле от България ще си кревиш суратя!Питай тиражиите те ще ти кажат как си вържат коланите на вратите във Франкинщайн!
22
1
 
2
 
! Отговори
До 24 преди 3 години
Вие тия пари за нищо ги нямате,какво си фантазираш суми който не си ги виждал!закона е изчислил какви да бъдат наказанията вие тука и да пишете няма как да стане!
21
2
 
6
 
! Отговори
... преди 3 години
Прична глоба в троен размер на цената на автомобила. Във Франция за неспиране на знак СТОП - 90 евро. Нямаш колан - 90 евро. Най-малката глоба е 90 евро там. Ай ходи да се правиш на бабаит. Шса правиш ама друг път. Ако нямаш пари - прибират те и те пускат когато се плати глобата. Няма тън-мън.И тук трябва така - не само да пишат актове и после да чакат да се платят. Прибираш го такъв и докато не плати глобата - седи в кауша и това е.Мерки, мерки трябва а не празни приказки.
20
4
 
6
 
! Отговори
... преди 3 години
Карат, щото им позволяват. 3 месеца без книжка и 1000 лв. глоба - не го плаши това. 1000 лв. за човек, който кара със 180 km/h из града е нищо. Щом кара с толкова, не кара ЗАЗка а кола за поне 15К пари. Най-малко, 15К пари. Така че тия 1000 лв. изобщо не го плашат. Колкото 3 месеца без книжка - той ще си кара пак през тези 3 месеца, щот там глобата пък е 100-200 лв.Мерки трябват - сваляне табелите на колата за срок от 1 година. На трупчета да седи. Шофьора в затвора и той за 1 година. И така.
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
10 000 лв глобаконфискация на колата1 месец затворИначе оправия няма.Нали правите разлика от това да караш със 180 по магистралата и 180 в града ?
18
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 26,А бе умнико, къде има "легнали полицаи" на всеки километър из ЕС, та там карат по правилата.Просто санкциите са в пъти по-свирепи.*** в Гърция, или Румъния, и карай така, пък ще се научиш на туй-онуй.
17
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не дойде да ми кара със 180 по павирания Борис в София? Каква е разликата между Цариградско, Околовръстното и магистралата? Като искате 50км/ч поставете легнали полицаи на през 1км и ще имате 50км/ч. Толкова е елементарно. Ааа,сетих се, тогава няма да може да глобявате и ето пак стигаме до фундамента - не ви пука за това да намалите ПТП-тата, важното е глобичките и рушветите да вървят.
16
0
 
6
 
! Отговори
Bon преди 3 години
Ами то отдавна е доказано : *** номер 1 на пътя са пловдивчани. Вижте статистиките.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
после проверих дали не съм се оцаоал, ама беше чисто.ние истинските ДЖИГИТИ не се изпускмеда я вземете тая дума да се опитте да използввате по предназначения, защото е много неорофесионално.смешковци.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Онези от Кметството са виновни,и най-вече Славчо Атанасов който пооправи улиците и булевардите.До него време,дупка до дупка.Караше се само по Околовръстното вместо през градът.Тогава Филибето си беше бетер пешеходна зона,дори нямаше нужда от пътни знаци и маркировки.Имаше катастрофи лоши,но те бяха само на Карловско шосе,и джигитите като се трепеха,не пречеха никому.Даже вестникарите и пари правеха като стане някой по-лош сакатлък.Сега карат през града с 200.По добре си беше с дупките.
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а аз преди няколко години дигнах 260 на вътршмото околовръстно в лондон.беше недей си игра, кадката ми се тресеше нагоре надолу и отнемането на скоростта ми отне близо половин километър.това нали и мене ме прави ДЖИГИТ?
12
5
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Та нали съм си родом майна да ви кажа на всички, дето се чудите какви са тези отсечки. Ами след колелото на Панаира, като стартирате по бул. България с 200км. подминавате Английската и директно се изстрелвате към София :))) А булеварда е прав като кюнец, само се молите на някое от кръстовищата някой да не ви пресече пътя и сте за 40 мин на купон в София :)))
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еи го и до Сердика още двама цяла нощ карат а МВР къдее набягват се
10
0
 
15
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Ще кажеш, че Пловдив е нещо като Лос Анджелос - такива магистрали, че редовно карат с 180
9
1
 
22
 
! Отговори
Един преди 3 години
А Кат защо дреме, а не сложи в Пловдив няколко радара и да глобява нарушителите? А шофьорите като знаят къде са, няма да увеличат много скоростта преди тях, а няма да могат да увеличат много и след тях, ако са грамотно разположени.
8
3
 
36
 
! Отговори
Съдията Дред преди 3 години
Ами застрелвайте ги. Там, на място. Гаранция че ще застреляте само 2 или 3 . След третия всички , повтарям всички ще карат с 20 км/ч. Ще спасите десетки пешеходци и други примерни шофьори от смърт на цената на няколко застреляни "джигита" които и без това са щели да се убият с колите си рано или късно.
7
10
 
5
 
! Отговори
Радев преди 3 години
Това е нагласено, Боко им е скроил номер !