Първият сняг пада около 17-18 ноември

Ноември започва с есенни температури, после стават зимни
9
Първият сняг пада около 17-18 ноември
Снимка: Pixabay

Ноември започва със сравнително високи температури, с меко есенно време, с променлива облачност и без съществени валежи. Вчера в по-голямата част от страната времето беше предимно слънчево и днес над Източна България ще бъде такова.

Още по темата

През по-голямата част на месеца очакваме температурите да са около и под нормата, а валежите да са около и над нормата. Очаква ни по-скоро зимно време, прогнозира синоптикът от НИМХ Анастасия Кирилова пред БНТ.

Началото на ноември ще е сравнително без валежи. До средата на месеца се очаква температурата да е в климатичните норми. В последствие се очаква температурите в страната да са по-ниски от нормите.

През втората седмица от ноември температурите ще са сравнителни ниски в Северна България, а в останалата част от страната се очаква да са около нормата. В Югоизточна България се очакват валежи.

От средата на ноември ни очаква студено време със значителна облачност и чести валежи. Около 17-18 ноември се очакват превалявания от сняг във високите полета и в Предбалкана.

До края на месеца ще е значително студено с по-ниски от обичайните температури и чести превалявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
бай Онзи преди 3 години
Камелче , що те домързя да напишеш ЩЕ за бъдеще време ,мойто ? Вчера как можа?Или днес е 17- 18 ноември , пък аз да не съм забелязал ?Да ви имам и3вpaтените методи за предизвикване ва внимание - явно българският език го нямате за нищо !
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде, нямаме търпение! Зимните гуми са монтирани пресен модел от 2020та, чакат ни ски курортите! Преди Коледа ще комбинирам ски почивка и пътуване по работа до Аплите, януари и февруари- отново. Междувременно чакаме и тук сняг да се залъгваме с по някой уикенд на нашите писти.
6
2
 
6
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Няма да има скоро сняг. Чак през януари.
5
0
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
От два дни над 1200 метра в Стара планина има сняг.
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Живо ме интересува в софиата колко снег ке падне ? Ще ми са да е нейде 90 сантима и да е минус 34 градуса
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снегът расист отново ни напада, искаме в Африка където няма сняг расист и малка русалка расист. Кой знае какви вируси ще плъзнат зимъска и какви мерки. Корoнаробството предстои, а който го пипне настинка няма смее да кихне на улицата.
2
1
 
7
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Вчера ходих до Калофер, склоновете около връх Ботев са обилно заснежени.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първият сняг падна още в края на септември на Мусала и почти не е спирало.