Плевен, Сливен, Хасково - и те в "червената зона"

Въвеждат вечерен час за ресторанти, кафенета, фитнес зали
4 ное 2020 10:03,
3
Плевен, Сливен, Хасково - и те в "червената зона"
Снимка: БГНЕС

В още две области се налагат по-строги противоепидемичните мерки от днес. В ресторантите и кафенетата в Плевен се въвежда вечерен час, те ще затварят в 22.30.

В Сливен се преустановяват посещенията на хазартни игрални зали и фитнес-клубове, както на ресторанти след 23 часа, пише dir.bg.

Още по темата

Ресторантите в Пловдив и областта вече имат вечерен час. Те трябва да затварят до 23,30 часа, също като нощните заведения. Решението беше взето вчера на извънредно заседание на Областния кризисен щаб и влезе веднага в сила. Новото ограничение беше предложено от областния управител Дани Каназирева след скандал с шумен купон до малките часове в клуб в нощта срещу вторник.

Област Хасково влезе в "червената зона" по заболеваемост от COVID-19.

Добрич остава единствената жълта зона у нас с по-малко от 60 заразени на 100 хиляди души за две седмици.
От днес и Видин преминава в оранжевата зона и там кризисният щаб въведе ограничаване на работата на заведенията до 23 часа. За последното денонощие има 35 нови доказани случая на коронавирус, сочат данните на РЗИ - Видин.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
13
 
! Отговори
Да обобщя преди 3 години
Плевен е най-западналото селище в Европа ! Селище мръсно, неугледно, грозно пълно с бездомни кучета! Плевен е другото име на ада и мизерията! Селище без ръководство с корумпирана и безхаберна шуробаджанашка администрация...
2
4
 
9
 
! Отговори
е, и..? преди 3 години
... моят син тази нощ се върна от купон в ... 4.15 часа.Следващият път съм му казал да си идва след 8.00 часа.А между другото полицията в Плевен в късните часове е безкомпромисна, вижда в късните часове шляещи се по улиците младежи, спира ги и им казват, че следващият път ще им съставят актове.Не, те не бият, но слагат тази *** като моят син на място.Де да бяха на другите места полицаите такива. Жалко!По принцип, в Плевен към полицаите младите имат респект.
1
0
 
6
 
! Отговори
SS преди 3 години
Всичко ще стане оранжево съвсем скоро ... видими мерки и резултати ...