Задържаха 45-годишен наркопласьор от Гоце Делчев

Той е укрил дрогата в пластмасов контейнер от дъвки
27 ное 2020 22:30, Ния Христова
10
Задържаха 45-годишен наркопласьор от Гоце Делчев
Снимка: Pixabay
45-годишен мъж е задържан за разпространение на кокаин в гр. Гоце Делчев, съобщиха от Окръжна прокуратура – Благоевград, цитирани от Bulgaria ON AIR.
 
Срещу него е започнато досъдебно производство след получена оперативна информация за лице, което разпространявало кокаин на територията на гр. Гоце Делчев.
 
Проведената полицейска акция в града установила, че на 25.11.2020 г. обвиняемият разпространил кокаин за сумата от 50 лева. Той незаконно държал в автомивка в града друго количество от този вид наркотик.
 
Дрогата е бил разпределена в 23 пликчета и укрита  в пластмасов контейнер от дъвки. При направения полеви наркотест иззетото бяло вещество на бучки реагирало положително на кокаин.
 
Наркопласьорът е задъжан за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено в съда искане за определяне на мярка за неотклонение спрямо него.
 
Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Дрон преди 3 години
Да изпие чайчето и ще се успокои
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди 7 години той бе заловен с още двама мъжетогава бе образувано дело за наркотици и боеприпаси.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалки действия на полицията.Само в България залавянето на човек с няколко грама наркотик и обявяването му за крупен дилър и възхваляването на полицията заради трудът и саможертвата в условия на неимоверна опасност. Новините гърмят оле чудо.Паради,ордени,знамена.Ушевите хванали някакъв *** с малко трева или амфети.Е тва ли е престъплението?В София всеки ден има кражби,по провинцията всяка нощ хората се барикадират в къщите си и дали ще дочакат утрото - не знаят.Какво правят ушевите?Къде са?
7
1
 
1
 
! Отговори
дада преди 3 години
пудра захар с примеси къф кокаин , полицията в гоцето работиии не спи , а Банско ше отваря ли таа зима
6
0
 
1
 
! Отговори
БайХ преди 3 години
...толкова ли е поевтинял кокаина в БГ или това е било бяло вещество на бучки с ниска концентрация на кокаин и висока концентрация на всичко останало...
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е в БГ е така.Примерно за цигарите без бандерол пускат полицията да хваща дребните мишки по пазари и други места,дето ги продават за парче хляб.Никой не търси тира с който са внесени,нито кой ги е поръчал,защото там се знае и се плаща.МАФИЯ!!!!Същото е и с дрогата и с другите акцизни и забранени стоки.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Проведената полицейска акция в града установила, че на 25.11.2020 г. обвиняемият разпространил кокаин за сумата от 50 лева."Пабло Ескобар пасти да яде. На това му се казва голям удар срещу наркоразпространението.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Задържаха 45-годишен наркопласьор от Гоце Делчев"Браво, разбихте наркоразпространнието в Гоце Делчев. Със сигуреност е единственият дилър в целия град, работил е сам и е получавал стоката търкайки вълшебната лампа на Аладин. Добре свършена работа, нека всички дружно да ръкопляскаме на МВР че са убили муха с гранатомет.
2
1
 
8
 
! Отговори
Д-р Исня преди 3 години
Пропуснал е вноска!
1
3
 
14
 
! Отговори
Баце преди 3 години
Баце е решил да удари конкуренцията.