Да помогнем на Влади да прогледне!

8-месечният Влади се нуждае спешно от 12 000 долара за операция
4 дек 2020 16:28, Ния Христова
12
Да помогнем на Влади да прогледне!
Влади е само на 8 месеца, но се нуждае от спешна операция, за да прогледне, която може да се случи единствено в Тел Авив /Израел/. Стойността на операцията възлиза на 12 000 долара, като в сумата не влизат транспортните разходи, престоят там, както и задължителната 14-дневната карантина. 
 
Влади е роден на 4 април 2020 година. Ражда се в 28 гестационна седмица, с тегло от 1.080 кг. Борбата му за живот буквално от мига, в който се появява на този свят и не спира до днес. След тежки 68 дни в неонатологично отделение на МОБАЛ "Стефан Черкезов" във Велико Търново, момченцето се прибира вкъщи. С това обаче битката му за живот не свършва. Оказва се, че за разлика от неговия брат близнак, Влади не вижда. 
 
След обстоен очен преглед в Университетска болница "Александровска" в София е установено, че детето има регресирала ретинопатия на дясно око и масивен кръвоизлив в ляво око. Следват множество изследвания от групата TORCH (вътреутробни инфекции). 
 
Родителите научават тежката диагноза - "Тотално отлепване на ретината, с левкокория" на ляво око. Това означава, че Влади е загубил зрението си. 
Родителите на детето не се примиряват с тежката диагноза и започват да търся специалисти в областта на офтамология по целия свят, които да спасят зрението на Влади. 
Два месеца по-късно, след множество несполучливи прегледи и разговори с доктори от целия свят, добрата новина идва. Медици от Израелска болница дават надежда на семейството, че Влади може да прогледне. За да се случи това момченцето, заедно с неговата майка трябва да отидат за редица изследвания и евентуална интервенция в Тел Авив. 
 
Исканата сума от болницата обаче е непосилна за семейството. Затова всички те се обръщат с молба за помощ към хората с добри сърца. И вярват, че те са много, и ще помогнат на Влади да прогледне. 
 
По Коледа се случват чудеса, нека заедно направим така, че чудо да има и за Влади!
 
Влади вече има открита дарителска сметка!
 
Bank name: RAIFFEISENBANK BULGARIA EAD
Benificiary name:  VLADIMIR ROSENOV ANDONOV
Swift(BIC): RZBBBGSF
BGN - IBAN: BG75RZBB91551012739832
 
Вярваме, че заедно ще се справим!  
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано се съберат парите за тая душичка има много богати хора дано имат сърца , малко по добри неща можеш да направиш в живота.
11
0
 
6
 
! Отговори
Моля преди 3 години
Моля да дадете и ДМС или нещо подобнотъй като нямам банкиране
10
0
 
15
 
! Отговори
ани преди 3 години
Мамина душичка! Дано всичко е наред!
9
0
 
7
 
! Отговори
Срам ме е! преди 3 години
и дай Боже да прогледне. Може ли някой да предугади като ни видуи докъде сме я докарали дали саминко няма да си залепи на очетата черен лекоплас.срам ме е.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анализатор преди 3 години
Вижте в шкафчето-там Евро ,злато каквото ти се поиска има,няма да остане без нищо ако даде,нали е ларж
7
0
 
16
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Оххх милото юначе много четворки са му са се събрали 2020- 2+0+2+0 =4... Четвърти ден от април (4ти месец)..... Но ще се справи и го чака хубав живот. А нашите 240 *** да се бръкнат малко в джоба, нали си гласуваха нови заплати?!? 12000 долара няма да ги усетят иЧ. Байчо да бръкне лееееко в чекмеджето, стига сте чакали народа да събира капачки. Успех на малкото лъвче.
6
1
 
22
 
! Отговори
Ф.С.В преди 3 години
И к'во, министърът с ботокса няма 12 000 долара за едно Българско дете ли !!!Държавата ли няма пари !!!Айд не ме разсмивайте, че е трагично и жалко да се просят пари за живота на децата ни !!!
5
2
 
14
 
! Отговори
Ако за всяка операци преди 3 години
Ако за всяка операция трябва да плащаме на немците и на евреите защо тогава имаме здравна каса изобщо !?защо ни събирате пари след като няма здравеопазване !?спрете абсолютно всички държавни пари за мерзавците в бели престилки !!!да видим как ще ни разиграват фалшиви пандемиии без държавните пари
4
5
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В преди 3 години
И к'во, фигурантина няма 12 000 долара за едно Българско дете ли !!!Държавата ли няма пари !!!Айд не ме разсмивайте, че е трагично и жалко да се просят пари за живота на децата ни !!!
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавата харчи милиарди за самолети,щ и оорабо, от които няма никаква нужда, с няма 20 000лв за да помогмоу?А*сик"тир и държавата
2
1
 
6
 
! Отговори
Сократис преди 3 години
Моля, дайте думата на наши офталмолози, за да разберете, че на 8 месечно дете не се правят подобни операции.Аз повече няма да коментирам! Ние имаме Светила в тази област! Дайте им първо думата и тогава събирайте средства.Родителите, е нормално да повярват на всеки който им обещае чудо, но нека се чуят и специалистите.
1
2
 
21
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
И к'во, баце няма 12 000 долара за едно Българско дете ли !!!Държавата ли няма пари !!!Айд не ме разсмивайте, че е трагично и жалко да се просят пари за живота на децата ни !!!