Мъж от Добрич е с опасност за живота след удар от кола

Мъжът е пресичал на пешеходна пътека
4 дек 2020 20:49, Ния Христова
7
Мъж от Добрич е с опасност за живота след удар от кола
Снимка: Pixabay
54-годишен мъж е с опасност за живота, след като е бил блъснат от лек автомобил на пешеходна пътека в Добрич. Това съобщиха от ОДМВР - Добрич, цитирани от Bulgaria ON AIR.
 
На 3 декември,около 16:50 часа е бил подаден сигнал за инцидента. Съобщено е за възникнало пътнотранспортно произшествие на пешеходна пътека по бул. "Трети март" в град Добрич, непосредствено след кръстовището на ул. "Райко Цончев".
 
На място е установено, че лек автомобил "Ситроен", който е бил управляван от 63-годишен мъж, удря пресичащ пътното платно на пешеходна пътека 54-годишин мъж. Пешеходецът е настанен в МБАЛ - Добрич с фрактура на ляво коляно и пукнат череп. Мъжът е с опасност за живота, предаде "Фокус".
 
Пробата за алкохол на водача е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
СиднЕй преди 3 години
Едва ли в СиднЕй преди да се оглеждат за коли пешеходците скачат на пътя като рицари и все едно се разхождат в парка. Правилна е констатацията за цивилизацията, но се отнася и за пешеходците и другите участници в движението, освен управляващите автомобилите си.
5
1
 
4
 
! Отговори
cky2kbg преди 3 години
До Анонимен 4ахам точно така е, явно не си излизал от кошшарата по далеч щото щеше да знаеш как седят нещата в цивилизацията. От личен опит, Западна Европа, или тука ела в Сидней ще видиш как пешеходната патека е по велика и от "невидим щит" щото "невидимия щит" поне не ти зема точките или колата
4
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вероятно пешеходеца си е мислил "щом съм на пешеходна пътека ,е невъзможно да ме удари идващата кола,пешеходната пътека ме пази като невидим щит"
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам, какво повече чакаме да стане, за да ограничим безконтролното притежаване на оръжия, каквото е автомобилът в ръцете на селинджър?! Не стига, че трепят невинни хора наред, но и големите градове приличат на склад за съхранение на скрап, за въздуха изобщо да не говорим. Това няма как да продължава по този начин, всъщност ако не бъдат взети мерки - ще продължи да става все по-ужасно.
2
4
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Ще се оправи щом не е ковид.
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще го изкарат пострадал от удар с ковид.