Трагедия разтърси Карлово навръх Бъдни вечер

Подаден е сигнал за открито тяло на мъж
24 дек 2020 14:02, Ния Христова
18
Трагедия разтърси Карлово навръх Бъдни вечер
Снимка: Pixabay
Трагедия разтърси Карлово навръх Бъдни вечер.
 
Около 7,45 часа случайно преминаващ човек е видял труп на мъж в Стара река, която пресича града. Мъжът веднага е подал сигнал в полицията. На мястото в момента се извършва оглед. Тялото е на около 80 години и най-вероятно става въпрос за нещастен инцидент, съобщава "Монитор". 
 
Предположенията са, че дядото е паднал в близост до Желязковия мост. Мястото там е много стръмно и високо и се намира на около 3,5 метра от водата. Възможно е възрастният човек да е отишъл, за да си вземе дрян за Бъдни вечер и така да се е стигнало до нещастния инцидент. 
 
Полицаи коментираха, че при огледа не са открити следи от насилие. Все още не е установена самоличността на жертвата. Ще бъде извършена аутопсия на тялото. В района има полиция от сутринта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
До Я па ти преди 3 години
Ами нали трамвая е бил на спирката. Какво точно му пречи на "загрижения" да слезе от трамвая и да помогне?
14
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БЪДНИ ВЕЧЕР...............МОЛЯ???Българския Народ или тогава още Племе на Хан Кубрат са насила християнизирани от Византия през 866 г. (Националния Празник на България) Тоест няма нищо християнско в българите а всичко копирано с течение на времетоЕто защо се крие умишлено почти 12 века , време е някои патриотично настроен Историк да каже на бедните и незнаещи хорица
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тялото на 80 духът на 18 това ли иска да кажете госпойца Ния .Я не окепазявайте с неграмотности хубавото има
12
10
 
5
 
! Отговори
Герб по беда преди 3 години
Видими Резултати
11
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Тялото е на около 80 години..."*Значи цели 80 години никой не е видял това тяло! Умрял е около 1940 година, т.е. най-вероятно фашистите да го бутнали в реката.
10
0
 
25
 
! Отговори
Неграмотната Ния преди 3 години
Тялото било на 80 години... и след това несвързани догадки. Такова нещо може да напише само един не недоучил, а изобщо неучил драскач.
9
1
 
23
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Малоyмно заглавие и тест, това онова и нищо конкретно по добре си напишете води се разследване, а не свободни съчинения за дрян и обичайните ви шашкънии, Ния!
8
4
 
9
 
! Отговори
$№@665 преди 3 години
2....ГЕРБ и затова ли са виновни, че местаната управа не е обезопасила мястото?Само питам.Или, като са дадени пари ....трябва и да дъвча , заради теб, че ти си мързелив и немърлив...?Само питам. Или Костов е виновен. Путин също. Меркел и тя е причината....А може би Берлускони....?Май Тръмп е в дъното на тази трагедия, но Байдън ще дойде да помогне...Макрон пък вече е здрав.Може би ...той....
7
3
 
8
 
! Отговори
Ха ха ха преди 3 години
Някой си видял, че паднал някакъв дядо и му направило лошо впечатление как не му помогнал минаващ. Ами ти що не помогна, та да направиш добро впечатление? А дядото паднал в реката явно се е предоверил на възможностите си.
6
5
 
11
 
! Отговори
Йосарян преди 3 години
Отишъл да си вземе дрян за бъдни вечер, хахахахахахахаха....Изобщо, изнемогваме без дрян като без емфие.
5
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяааааама трагедия, няма що
4
5
 
14
 
! Отговори
djjdjdd преди 3 години
В 8 ч. сутринта на Бъдни вечер....Каква вечер бре...
3
6
 
5
 
! Отговори
Таню преди 3 години
Браво! Навръх празника, все така празнично!!!
2
10
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
МИНАЛАТА СЕДМИЦА ОТ ТРАМВАЯ ДОКАТО БЕШЕ СПРЯЛ НА СПИРКАТА В КВ.КНЯЖЕВО ВИДЯХ КАК ЕДИН ДЯДО СЕ ПОДХЛЪЗНА И ПАДНА НА ДУПЕТО СИ ЦЯЛОТО ГО ИЗМОКРИ И ИЗКАЛЯ :DОТ ТАМ ПРЕМИНАВАШЕ ЧОВЕК НО НЕ МУ ПОМОГНА ДА СТАНЕ И ТОВА МИ НАПРАВИ ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ!!----------ИМА И ТАКИВА КОИТО ПОМАГАТ НА ПАДНАЛИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА ТОВА СЪЩО Е ВЯРНО-----------ПРИНЦИПНО ГЕРБ КРАДЕ МНОГО ПАРИ И НИЩО ЧУДНО ДА СА СПЕСТИЛИ И ТАМ НЯКОЕ ОБЕЗОПАСЯВАНЕ!
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заглавието на статията е типичен пример за клик-бейт.