Отиваме на купон! Нелегално парти с Милко Калайджиев се вихри в Пловдив

На рождения ден били 50 души, всички ще бъдат глобени
16 яну 2021 07:00,
101
Отиваме на купон! Нелегално парти с Милко Калайджиев се вихри в Пловдив
Снимка: Facebook

За скандален случай на нарушаване на противоепидемичните мерки от Пловдив съобщи Нова тв.

Полицията там прекъсна частно парти с близо 50 души в ресторант. Униформените се отзовали на сигнал, че в заведението, което трябва да е затворено, се вихри купон за рожден ден.

При проверката било установено, че вътре се провежда нелегално парти за рожден ден. Гостите публикували и  клипове в социалните мрежи, на които се вижда, че поп-фолк певецът Милко Калайджиев ги весели.

Наложило се полицаите да повикат подкрепление от жандармерията, за да прекратят купона. На собственика на заведението и на всички участници в забавата пловдивската Здравна инспекция ще наложи глоби за неспазване на мерките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
0
 
! Отговори
Берлин преди 3 години
Велик си Милко
82
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ние всеки ден по 6 часа сме с по 27 ученици и само аз съм с маска. Не е ли същото? И сме 600 ученици от 1 до 4 клас. А някой дава ли си сметка колко е лесно да ограмотяваш 1 клас с маска. Голямо напрежение на гласа е. Учениците трудно ме чуват, когато диктувам, но това е положението.
81
0
 
6
 
! Отговори
.... преди 3 години
Крайно време е да се разработи и ваксина против Чалгавируса.Той осакати ментално няколко поколения а и се предава по наследство.Затова и държавата се напълни с деградета.
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
О тигре, тигре имаш ли пари....Мутрашка Държава на чалгата.
79
0
 
5
 
! Отговори
anon преди 3 години
явно рожденника е някой- щом милко го изтипосаха на първа страница ама "виновника" за партито- го скатават. мили родни картинки. докато не си оправите шибaната територия умни хора няма да видите ей...
78
1
 
12
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Сега РЗИ ще го накара да изпее я елате пиленца при батко
77
7
 
18
 
! Отговори
Пунта Кана преди 3 години
*** народ.
76
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом са от Столипиново може
75
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дани Каназирева глоби ли хотел Марково в Пловдив, задето Глория пя там на Коледа и имаше 200 човека в ресторанта?
74
13
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
Бабите от срещуположните, от другата страна на улицата блокове, са ги издале;))) Бабите са най-врълите пдоръжници на Бойха, оти Сачева им вдигнала пенсиите с 50 лева и обещала и че и след месец март ще им ги вдигнат с още 50-сет;)))
73
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С е л я ц и те си остават с е л я ц и за цял живот, вари ги печи ги все тая
72
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие нормални ли сте да оставяте Боко Тиквата да ви разваля рахата? След като Боко е обявил война на музиката и виното, просто го затворете в едно голямо чекмедже и турете един голям катинар на чекмеджето.
71
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм му фен на Милко, както и другите чалгари, но все пак ги оправдавам тези които ходят да мятат гюбеци, защото без тях, живота им е празен :)) Те друго не знаят, на планина ги мързи да ходят, белким се изморят да направят две крачки, ще им окапят краката, не спортуват, не четат....:)Единственото хубаво в живота им е, да се съберат, да пийнат, да хвърлят някой гюбек, ако им пусне някоя чалгарка, още по добре, та това им е удоволствието, не им го отнемайте :))
70
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгата не се плаши от нищо.Пък и щели да ги глобят само с по 300лева.Бълха ги ухапала.
69
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този красавец през 2019г. беше кандидат-кмет от дпс, коалиционен партньор на Тиквата.
68
4
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Хубаво нещо са заведенията, но когато само в заведения ходим, живеем празен живот. Беден начин на живот водим, замислете се. Щях да напиша "засрамете се"; трябва и малко да се засрамим. Не е въпросът какво ни забранява здравният министър, не съм му фен, той е един нагаждач, ние какво си забраняваме, какво няма да си позволим е въпросът. Заради единия кеф много хора ще са в интензивното отделение.
67
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все в Пловдив ходят тия чаргари. Сега ще чакаме ако го хване ковида , да ни предупреди много да се пазим, да спазваме всички мерки, да се обърнем към лекарите, които са ангели, защото го обгрижват денонощно! Много долни лицемери заедно с оная русенска , ***!
66
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
След два-три месеца ще имаме възможност да се забавляваме. Разбирам, че всеки иска, не упреквам никого, и аз обичам да ходя по заведения, но можехме да разберем обстановката по-добре. Нямам представа кога ще се научим да си променяме навици според ситуацията; не е трудно, някои мислят, че е трудно. Питам аз книги не четат ли тия хора?! Да, това ми е въпросът. Когато ни затвориха преди почти година, беше време за четене, което пак е забавление и то интелигентно. Много хора май само по купони са.
65
3
 
21
 
! Отговори
Q преди 3 години
Чипът... чипът на българина е сгрешен. Странно, като отидат в западна Европа или САЩ , нашите са с резервния чип, дето слушат и изпълняват. Но тук всичко е позволено. Не са виновни хората, които са организирали партито. Те знаят, че всичко ще е Ок. Като обещаят, че няма да правят повече така ше има се размине и глобата. Ще има предписание:)
64
1
 
5
 
! Отговори
Виждам, че преди 3 години
Австралийският гз отново се е активирал. Явно пак е избегАл от Курило.