Ученик от Добрич дари своя награда на нуждаещи се

Георги е най-малкият дарител на Дома за медико-социални грижи
20 яну 2021 08:43, Красимир Ангелов
16

Третокласник от Добрич дари наградата си от коледен конкурс на Дома за медико-социални грижи в града. За 9-годишния Георги Неделчев в това е смисълът на Коледа, а получените ваучери за играчки отиват при децата, които според него имат по-голяма нужда от тях.

Георги е благодарен на Дядо Коледа, защото му е дал всичко, което е си е пожелал.

Новата година го изненадва с още един подарък – в първия учебен ден след празниците Георги получава награда от училищния конкурс "Сподели Коледа”. Решава обаче да я сподели.

Георги е най-малкият дарител на дома.

"С жеста си изненадва всички. Но не и себе си, защото момчето има още по-сериозни амбиции", посочи директорът на ДМСГД – Добрич д-р Иво Войчев пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Именно любовта към родината му носи първата награда в конкурса за коледен видеоклип. Изработва го с помощта на майка си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Срам преди 3 години
До И друго ме възмутиНаправо си представям... Някой решил да лъже децата и за без пари да им взимат косичките, а после да ги продават за лична изгода... Честно, това го очаквам повече пред това наистина да е благотворително... Докъде я докарахме!А по темата - аз не мога да разбера тия коментари надолу... Какви сте вие бе хора? И3р0ди ли сте или какви сте?
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да даваш е благородно и извисено. Друг е въпросът, че често се случва да злоупотребяват с теб, ако си прекалено добър. Та, трябва да си алтруист, но не прекалено и избирателно, за да не ти се качат на главата. Говоря принципно. Тия злобни коментари отдолу не ги разбирам.
5
6
 
8
 
! Отговори
неучуден преди 3 години
четейки коментарите си обяснявам защо сме на това дередже. докато живеем по максимата "ще си запаля плевнята, та да изгори на Вуте къщата" все така ще сме и ни Тиквун, нито Самальотчика, нито Дългия от Учиндол, нито Черепа и т.н. ще ни оправят...
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на детето. Дава и ще му се даде
3
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
болните амбиции на майкитеобъркват децатаи ги правят с промити мозъци
2
5
 
15
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
браво доблестна постъпка
1
21
 
8
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
Вижда се,че няма да прокопса в бъдеще. Такива *** шарани от малки си личат.