Полицаи иззеха кафе менте на известна марка

Все още се установява стойността на иззетите стоки
22 яну 2021 22:36, Ния Христова
6
Полицаи иззеха кафе менте на известна марка
Снимка: Pixabay

Служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност" при ОДМВР-Благоевград вчера са провели специализирани полицейски операции за противодействие на разпространението и съхранението на стоки, които носят запазена търговска марка, без разрешение от правоносителя им, съобщава БНР. 

На територията на община Петрич са проверени три търговски обекта. В тях са намерени и иззети около 598 опаковки с кафе с различен грамаж.
 
В търговски обект в Сандански полицейските служители са открили около 57 опаковки с кафе. 
 
Стойността на иззетите стоки е в процес на установяване. Работата по случаите продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те и акциите им са менте. До изборите и после обратно в мрежата.
4
0
 
4
 
! Отговори
Момо преди 3 години
Кое е кафето ?Няма нужда да пишете за какво !!
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наближават избори-време е за показни акции.Хванахме кафе,хванахме ***,хванахме чорапи.А колко убиици и изнасилвачи хванахте?Колко фирми точещи ДДС?Колко ****гали хванахте,биещи и изнаси*ващи самотни песнсионери по селата?Хванали сте на дедо едно нещо...А хванахте ли виновния да пропадне нов метро-лъч за 370 милиона лева?
2
11
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Сега ти е наострен слуха ,затова забелязваш.И през останалото време правеха такива акции,сами,че тогава си дремал.Все пак куча марка кафе в опаковка на известна марка ,не звучи добре ,нито да се купи.Няма да е лошо да стигнат до производителя на опаковките и до този който ги е поръчал.
1
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наближат избори и се почва - хванато кафе, разбити обувки менте, цигари без бандерол, производства на наркотици... много се разработи тая полиция последните дни. Хората обаче вече не се хващат на тези евтини пр номера, колкото и *** да хвалят ГЕРБ - краят идва на 4 Април.