Неизправен бойлер уби 2-годишно дете в Свищов

Лекарите се борят за живота на майка му след токовия удар
25 яну 2021 06:35, Ния Христова
15
Неизправен бойлер уби 2-годишно дете в Свищов
Снимка: Pixabay

2-годишно дете от Свищов е починало от токов удар. Лекарите се борят за живота на майка му.

Инцидентът е станал снощи, съобщава от bTV. Първоначалната информация е, че жената е влязла да къпе детето.
 
Предполага се, че неизправен бойлер е причината за трагедията. Намерила ги е бабата, която веднага е подала сигнал на телефон 112.
 
"Мога да уверя, че майката вече е в стабилно състояние към този момент, но за съжаление, детенцето е починало", каза по-късно пред БНР кметът на Свищов Генчо Генчев. Жената е приета за лечение в общинската болница в града. 
 
От полицията потвърдиха за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
В Свищов газ няма.
13
0
 
0
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Газът не е долу ниско, а горе високо. За да се задушиш от газ трябва да стош повче от 15 минути. Налягането в системата мили барове с един пръст ще запушиш теча. Отделно смърди и няма как да не усетиш и избягаш. Определено не е газов бойлер, а и дори котел не е.
12
1
 
2
 
! Отговори
Solar Power преди 3 години
До АнонимеН - На бойлера винаги се свързват и трите жици. И тези глупости земното с нулата ги прави у вас. След пускане на 3 отделни жици от таблото до бойлера се слага и дефектно токова защита на бушона на бойлера. Това е. Тези изпълнения с 2-те жици са глупости.
11
0
 
1
 
! Отговори
У преди 3 години
Сегааа..N 9, не е маса, а защитно зануляване, но и то не е 100% сигурно, защото ако се прекъсне нулевият проводник, може да се офази уреда при повреда. Ако има условия се прави и заземяване и изобщо най-добре е да се спази БДС за трипроводна инсталация със съответните защити.А в случая се оказва, че е газ. Там пък рисковете са от задушаване, трябва комин, датчици, с две думи за техн грамотни хора. Не знам как майката ще преживее загубата! Голяма трагедия. Бог да го прости!
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пазете се от пишман майстори!! В нас след ремонт нито един контакт не беше заземен!! Затвор за такива трябва!! Дайте повече пари и не наемайте *** и пульо! не си заслужава за 20-30лв по-малко да си рискувате живота
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Майсторът да си скъса дипломата."Не да си къса дипломата, ами да го намерят кой е и да го подведат под отговорност, ако проблема е в инсталацията на бойлера. Надявам се поне за това да им стигне времето и желанието на прокурори и полицаи...
8
3
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЯСНО, ЧЕ КАБЕЛА НА БОЙЛЕРА ЗА МАСАТА НЕ Е БИЛ ВКЛЮЧЕН НИКЪДЕ!КОГАТО НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ МОЖЕ БИ АКО СЕ ВЪРЖЕ МАСАТА И НУЛАТА БИ ПРЕДОТВРАТИЛА ТОВА СЪБИТИЕ И ЩЕ ИЗГОРИ БУШОНА!-----------------ВРЪЗВАНЕТО НА БОЙЛЕР КЪМ ЕЛ СИСТЕМАТА ЯВНО ИЗИСКВА МАЛКО ПОВЕЧЕ АКЪЛ , КАКТО И МОНТИРАНЕТО НА ПЕРАЛНЯ СЪЩО!---------------КАБЕЛА ЗА МАСАТА НЕ Е ЗА УКРАШЕНИЕ ПРИ БОЙЛЕРИ И ПЕРАЛНИ!
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди влизане в банята бойлера го изключвам
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Семо дето се оказа газов бойлер и изтичане на газ. Детенцето, като по-ниско е било изложено повече на газта и се задушава. Да почива в мир душичката...
5
26
 
4
 
! Отговори
ЕвроДемократ преди 3 години
Комунистите намаляват,ред е и на майката-партизанка да баялдиса,това е една добра новина за българската демокрация, днес ще се налокам от радост
4
8
 
7
 
! Отговори
ДПС преди 3 години
Видими резултати!!
3
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изключи го преди да влезеш в банята! Не разчитай на защити.
2
1
 
23
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
БОГ да прости детенцето дано МАЙКАТА оцелее
1
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Збъркал джицатъ.