Младежи пребиха и ограбиха бургазлия в дома му за 100 лева

Извършителите са на възраст между 11 и 18 години
26 яну 2021 16:00, Ния Христова
41
Младежи пребиха и ограбиха бургазлия в дома му за 100 лева
Снимка: Pixabay
Четирима младежи са задържани за нападение и грабеж в дома на 68-годишен мъж от Бургас, съобщиха от полицията в града, цитирани от Нова ТВ.
 
Инцидентът е станал на 25 януари.
 
Около 01.00 часа в Четвърто Районно управление - Бургас е подаден сигнал за грабеж, извършен спрямо 68-годишен бургазлия в дома му, който се намира на ул. "Каваци" в кв. "Горно Езерово". 
 
Установено е, че около 00.40 часа, чрез взлом, четирима младежи от квартала (на възраст от 11 до 18 години) са проникнали в дома и нападнали собственика. Отнели са му сумата от около 100 лв. (във вид на монети и банкноти с различен номинал).
 
Мъжът не е получил сериозни травми. Извършителите на деянието вече са установени и задържани – трима от тях са криминално проявени. Младежите направили пълни самопризнания. Работата по цялостно документиране на престъпната им дейност продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
6
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Например, аз ходех в читалнята на градската библиотека да се занимавам с компютри. Е най_напред пуснаха една ромка, която да чете книги. :)). После пуснаха малки ромчета, които ми откраднаха слушалките. Аз съм сигурен, че това беше постановка на полицията, защото след това ги нямаше. Вкараха едни, мъж и жена, които едва не се наи*баха в читалнята, у.р.е.д.н.и.ц.и.т.е се правеха, че нищо не забелязват. Цялата управа е подчинена на Герб, както сами разбирате.
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** мене ми разбиха главата с бокс на улицата и избягаха и полицаите му направиха една *** на агресора щот бил много красив.такива в детски педадогически стаи лудница и затвор.ако не едино мачете и караш на ред .тва са умствено изостанали хора болни мозъци другия вариямт една граната в устата
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До антизападопоклонникне съм съгласен с теб - нека да се снабдяват със смъртоносни оръжия - един адвокат казваше " по-добре 3-*** да те съдят, отколкото 4-*** да те носят"
23
7
 
3
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Без сериозни травми бил човека а отзад проверихте ли го да не е ....
22
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въоръжавайте се и винаги бъдете готови да биете и осакатявате мaааaнгaли защото иначе няма оправия с тях. Дори на произволен принцип да ги нападате в квартала ще има полза за обществото. Тея животни непрекъснато трябва да бъдат мачкани
21
6
 
5
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Да нападаме веднага етноса, лично аз не съм съгласен, тъй като има и поръчкови нападения. Етнос, етнос, но не се знае дали не е поръчано от някой /примерно от тези, които усещат, че загубиха почвата в краката си
20
3
 
8
 
! Отговори
До Ай Сиктир преди 3 години
Няма бъдеще в селата. Никой няма да се върне.
19
0
 
22
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
Съвет към хората по селата! Снабдете се с електрошокове, газови пистолети и подобни несмъртоносни оръжия! То е ясно вече, че няма кой да ви пази, ами сами си вземете нещата в ръце! Може и да поставите шипове, както едно време правеха, на определени места по постъпите към вашите домове! Друго спасение няма!
18
0
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 години
демек, дома му струва 100лв, според заглавието ?
17
2
 
5
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 3 години
Куче дет' лае не хапе.И да строшите клавиатурите от блъскане, и да си посипвате главите с пепел задето сте си зарязали родителите сами по селата - виновни ще сте си само вие.Стига приказки. Действия трябват.
16
2
 
13
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Така е като на полицията й е възложено да тормози мирните граждани, а не да се занимава /а може и да създава//битови престъпления. Затова им плащат толкова добре! Постояннно четем за бити и ограбени.
15
1
 
15
 
! Отговори
пппп преди 3 години
До кога така ще ни бият и трепат родителите ромите???? Това трябва да се води УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и присъдата трябва да е като за убийство от 15-20 години затвор! И така, като видят другите роми и няма да смеят да разбиват къщите и вътре да изтезават стари хора за пари! Бойкоо основния виновен си ти
14
0
 
10
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Египтяни...
13
2
 
3
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
До 13. Пишем от селу.Язе сум дживотновъд. Тука таквиз раути няаа като в градо.
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ги съдете толкова строго. 100 лева вече са си число! Пък и току виж тези господа станат министри утре (на някое кръстовище избрани), друга песен ще пеете... Мдааам... американ'ите могат да ни треснат един bomb и да се приключи, ама са решили да ни въртят на бавен огън. Наказание задето бяхме бясни комунисти.
11
2
 
2
 
! Отговори
До Циника преди 3 години
Как е узавода, братчед?
10
2
 
18
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
За Ния, може и да са младежи, но за нас са просто престъпници!
9
0
 
12
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
За таквиз бой до посиране и после у затворо да стават булки.
8
1
 
22
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Абе тез младежи_сингалери нещо много се развихриха напоследък!През час убиват или бият някой невинен човек!Бойко кога ще стегнеш електората си че ще ни затрие нас безпомощните окончателно бе!***-Тиква!
7
0
 
27
 
! Отговори
реалист преди 3 години
Това са от тези младежи,които защитава БХК и още няколко антибългарски организация