Слънчево време до събота, през уикенда ще вали дъжд

Дневните температури ще достигат до 13-17 градуса
3

Минималните температури за тази сутрин са от 1 до 5 градуса. В сутрешните часове ще има мъгли и облаци над централните и над източните райони. По северното ни черноморско крайбрежие ще преръмява.

По-късно в следобедните часове облаците ще намаляват. Вятърът ще бъде слаб до умерен от североизток със скорости до 20 км/ч" , а по планините - засилен.

Дневните температури ще достигат до 13-17 градуса, по Черноморието и в Странджа до 7-9, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

Над планините ще бъде ветровито с разкъсани облаци. Вятърът по високите части, над 2200 м, ще бъде умерен от север до 30 км/ч, в ниските части от северозапад до 20 км/ч. Максималните температури на 2500 м височина - около 2-3 градуса, а на 1500 м - до 5-6.

У нас през следващите дни времето остава слънчево. В петък по Черноморието ще се стелят ниски облаци, а на запад ще има слънце. Слънчевото време ще продължи до събота, когато от север ще проникне по-хладен и влажен въздух,а смесените валежи, от дъжд по Черноморието и сняг по Източна Стара планина ще спират и през деня ще има слънце.

В неделя ще бъде облачно, но без валежи. В понеделник и във вторник над източните райони ще превалява дъжд и сняг. А март очевидно стартира с необичайни снеговалежи и по-ниски температури.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Глей сега: преди 3 години
Неоколониалното е било напълно наясно какво ще се случи след падането на режима. Вълчите глудници гледат овците и ги обикалят - а щипнат една, втора, трета - накрая вземат изядат стадото елени и кошутите - та нещата опират до там , че за да е възможно това трябва да липсва държавност и спазване на закона пък и ще си напишат вълците закони.А няма вариант при който вълка да пише закона и гората да е как трябва.Аз ги считам за много хубави и чисти същества вълците, но хората вълци
1
3
 
0
 
! Отговори
Имате избор! преди 3 години
Човек винаги има избор даже според вашите религиозни глупости има избор: Црква нема да вирее и престават да се случват инциденти! Црква вирее и инцидентите продължават и се ожесточават. Имате избор - вицекраля вън или вие вън. Вицекраля мъртъв или вие мъртви. Винаги има избор! Преставате с глупостите, преставате да паразитирате върху тоя народ, че *** са му много - винаги има избор. "Божието слово" ме не интересува ... неговото тълкувание - още по-малко. Т'ва е мртво мноо отдавна вие нещо