Удължават срока на валидност на шофьорските книжки

За кои свидетелствата важи?
1 мар 2021 11:25, Ния Христова
5
Удължават срока на валидност на шофьорските книжки
Снимка: БГНЕС
Удължават срока на валидност на шофьорските книжки с между 6 и 10 месеца, съобщи БНР.
 
Инспектор Дамян Владинов от МВР обясни, че удължаването важи за всички свидетелства, които са изтекли в периода 1 септември 2020 г. до 30 юни 2021 г.
 
"Също така се удължава срокът на валидност и на свидетелствата, които са изтекли за предишния период по регламента "Омнибус 1", допълни Владинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Актове ми сложиха за 550 лева и СА изгоряли по давност на 1000 процента,защото съм ходил в офис на изипей давам си книжката и момичето *** на компютъра какви задължения имам и ми казва че съм чист като момина сълза,ама нали в тая държава сте събрани 7 милиона дървени философи и от всичко разбирате!!
4
1
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 3 години
Нищо не е "изгоряло" по давност и за никакви глоби не са ти взели талон. Талон за глоби не се взима, а за груби нарушения, които "струват" точки освен пари.
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Взеха ми го заради глоби които вече изгоряха по давност но талона ми е в кат и едва ли ще ми го върнат,а искам да почвам професионалните курсове за ТИР и там предполагам ще го искат ако още не е отпаднал..
2
3
 
8
 
! Отговори
Куку руку преди 3 години
До 1Аз отдавна нямам син талон, а и когато ме спрат за проверка никой не ми иска такъв. И се чудя търсят ли го изобщо полицаите този талон, или вече се е превърнал в една никому ненужна и досадна подробност?
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересува ме кога ще махнат синия талон който върви с книжката?