47 ученици в Разградско под карантина

Всичките са били в контакт с болен от COVID-19
2 мар 2021 17:52, Ния Христова
9
47 ученици в Разградско под карантина
Снимка: БГНЕС
47 ученици от Разградска област са поставени под карантина. Причината е контакт с установени болни от COVID-19, съобщи областната администрация в Разград.
 
Децата са изолирани, след като от РЗИ установили, че 17 първокласници от СУ "Христо Ботев" в Кубрат са били в контакт със свой заболял съученик. Други 14 от трети клас в същото училище са общували с учителка, дала положителна проба за коронавирус, съобщава "Монитор".
 
В село Хърсово под карантина са поставени 16 ученици от първи до седми клас на ОУ "Паисий Хилендарски". Те са под карантина заради шофьора на училищния автобус, който също е установен с положителен тест за COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До УчителПотвърждавам! Детето е онлайн в момента и казва, че много от учителите, които им преподават са болни! Някои си казват, а други не, но звучат така, че им личи, че са болни. Наистина са много!
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами избори бря,болни здрави починали няма значение
6
3
 
14
 
! Отговори
Мда преди 3 години
То да беше само в Разград!След отварянето на училищата се видя какво стана с бройките.След кръчмите -Бог да ни пази!
5
3
 
12
 
! Отговори
Учител преди 3 години
Страшно е! Има много заболели колеги, но понеже се менят паралелките през две седмици, казват, че няма нужда от карантина. Скоро всичко ще излезе наяве. Пазете се и бъдете здрави!
4
1
 
15
 
! Отговори
МОН с пореден бисер преди 3 години
По-добре цяла година дистанционно отколкото първолаци в карантина. Тези семейства ще изперкат. А може и от карантина на карантина, все някоя даскалка ще е болна
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Бойко ,за изборите ще гласуват само Антон Тодоров ,Мата Хари ,Спас Гърневски !? За да оцелее тоя Толуп е готов да запали държавата.....
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А в София какво ли е положението?
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо да започват от сега да мислят кога ще затворят пак училищата! И да мислят по-бързичко тоя път, ако обичат! То се видя, че като се съберат учениците и случаите на заразени нарастват неконтролируемо! Другите не влияят толкова.