Не одобриха предложението на БСП за одобрение на Sputnik V

Трябва да има одобрение от Брюксел
4 мар 2021 20:04, Петя Славова
45

Предложението на БСП правителството да започне преговори за доставката на руската ваксина Sputnik V, не получи одобрението на депутатите от комисията по здравеопазване. Управляващите промениха текстовете и така от наименованието отпадна частта с ваксината разработена от Москва, съобщава Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Остана обаче идеята правителсвото да води консултация за доставка на препарати от страни извън ЕС. Условието е да има одобрение от Брюксел. Пълното преформатиране на идеята на БСП не се хареса на левицата и те напуснаха комисията по здравеопазване.

"Разбирам вашата привързаност към ваксината Sputnik V, вероятно пледирате само за нея, въпреки че отричате. Във вашият проект на решение фигурира само тя“, каза д-р Даниела Дариткова от ГЕРБ.

"Прехвърляйки преговорите на правителството към европейските институции, ние забавяме и на практика ликвидираме инициативата, която ще бъде в полза на българската нация“, заяви проф. Георги Михайлов от левицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, достатъчно пропаганда за престъпни режими в Русия и Китай. Русия няма възможност да ваксинира собственото си население, но тамошните ура-патриоти вече вият по казионните си медии как спасяват света. А Китай с контролираната от Партията преса пак отчита по петдесетина случая на Ковид в страна с над милиард население. Пускат ни партенки за леконерници.
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да правя справки на *** и Пульо - нивгаш! Знам, че получи Мексико, Венесуела, Виетнам, Унгария, Словения, Сан Марино. Иска я Гайана, Аржентина, Уругвай и много африкански страни. Върнете лентата назад и вижте какво пишете от август насам! Напъни, които взеха да излизат през задните ви отвърстия! Омазахте се и се изложихте!
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До SSSchmuzige Schwein, като чуеш "руско", всичко се преобръща под осмянката ти! Немой тако, ке се сдобиеш с инфаркт!
35
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И за какъв *** сте там, щом Брюксел решава за всичко?
34
0
 
5
 
! Отговори
до 39 преди 3 години
точно за теб ще ти кажат колко са доставили
33
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 30/33Значинищо не си открил, защото ако ги бяха доставили щяха да опищят света, както го направиха дори за 20 ваксини.Та не разбрах, някаква информация колко ваксини СА ДОСТАВЕНИ на Унгария? Дотук НИЩО. Обещания за това как щели да доставят са .... обещания.:)))))
32
4
 
22
 
! Отговори
SS преди 3 години
ОТ РУСКАТА ВАКСИНА НЯМА КОМИСИОННИ!!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
31
1
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Гербавите дадоха още един коз на Нинова-сега тя спокойно може да обещае руската ваксина ако управлява.Получава се като забраната за Шипка-обратен ефект.
30
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иначе уж много мислят за хората, смешници. Който мисли, поръчва от всички възможни места, унгарците си поръчаха Спутник V, словенците също и хич не им пука за ЕС, пазят населението. В арабските страни също ваксинират със спутник. Нашите мушмороци чакат да се натръшка и без това намаляло население. Безсрамници.
29
12
 
1
 
! Отговори
Второ направление преди 3 години
Трето направление...и с оборудването като с ваксините - за руснаците пак няма , за да може държавата да продава своите индулгенции и да завладява сфери на влияние - отвратително. А тук има кръвопийци дето предпочитат да лишат обикновените руски хора от ваксини само за да задоволят кремълския си господар.
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 31Мисля, че си объркал номерацията. Аз съм 27 и ще те успокоя, че с руския съм на порядъци над примитивния й руски, професионално съм се реализирал, а в медицината "съвсем случайно" има области, в които ще я накарам да се гърчи...
27
0
 
8
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Аз открих тази статия в Ройтерс (Американски източник) от 04 Февруари - пише, че в този ден през Февруари очакват 40 000 дози от руската ваксина Унгарците. Това достоверен източник ли е за теб?Никаква информация не открих какво е станало между 04 Февруари и 04 Мартhttps://google/amp/s/mobile.reuters/article/amp/idUSKBN2A21TR
26
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До УфСлучайно да си забелязал, ча почти не работим. Където някой хитрец е докопал нещо качествено, прави нещо по малко. Откъде да знаеш, че при късния соц по-голямата част от оборудването беше по ВТОРО НАПРАВРЕНИЕ? Като нито ден в живота си не си бил в производството! Покара коли с крадени пари, дано се мажеш всекидневно със западни мазила да ти е гладко и меко дупенцето!
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 28Как е чувството да знаеш, че не можеш да й се опреш нито на Руския език, нито на познаването й на държавата, нито на професионалната реализация, нито на нищо?
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 30Аз те питах колко количество ваксина е доставила Русия на Унгария?
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 24 Елементарно е да се договориш и без одобрение и като го получиш одобрението, отиваш и ги вземаш начаса, а не после да тръгнеш да договаряш и през туй време ако някой още се договорил преди тебе ти взема ваксините. Пък и не е казано, че Путин ще одобри продажба на ваксини за бай Чекмежаните може и да ги отреже и да каже, чакам одобрение от Арменския поп преди да продам ваксина на подчовеците от ГРОП, имам да спасявам човешки животи първо, Който се меши във вътрешните работи на Русия ще ча
22
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И от къде ще я вземат като я одобрят. Руснаците нямат капацитет за да я произвеждат. От сега нататък ще преговарят за производство в някоя европейска страна. Докато я произведат, другите компании отдавна ще са наводнили пазара с ваксини. Няма лошо, нека да има повече видове ваксини, ама защо такова ритане точно за тази ваксина.
21
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слушам разчорлената Дариткова и не мога а повярвам, че е доктор, а още по-малко - че е учила в Санкт Петербург. Всъщност всичко може да бъде обяснено при простите случаи.Стыда никакого! Швабра!
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20"Ако в ЕС ги одобрят, ще ги одобрите и вие. Каквото кажат белите ви господари, това ще правите."Обаче иначе ревете за Кьовеши, контрол върху храните И лекарствата от ЕС, и т.н.Нещо?Аааааа, ЗАБРАВИХТЕ ЛИ?
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20 Ами така е! Като ти е даден, г,,а под наем ,друг ще ти вързва гащите!