Дрогиран 68-годишен блъсна 14-годишно момиче на "зебра"

Момичето е в болница, шофьорът бил на амфетамин
5 мар 2021 12:30,
35
Дрогиран 68-годишен блъсна 14-годишно момиче на "зебра"
Снимка: БГНЕС

Надрусан шофьор блъсна дете във Враца, съобщиха от полицията. Инцидентът станал вчера следобед. 68-годишен врачанин бил зад волана на лек автомобил "Ауди", когато ударил 14-годишно момиче, което пресичало на пешеходна пътека.

На мястото пристигнали екипи на полицията и спешната помощ. Медиците оказали първа помощ на пострадалото дете, след което го транспортирали в болницата за по-нататъшно лечение.

Полицаите тествали водача за употреба на наркотични вещества, като резултатът бил положителен за амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

По същото време шофьор с "Дачия" блъснал велосипедист край Бяла Слатина. Колата е била управлявана от жител на Бъркачево, който ударил велосипедист от Попица.

След инцидента на мястото на катастрофата пристигнали екипи на районното управление от Бяла Слатина, които изпробвали и двамата участници в произшествието за алкохол, като пробите им са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
г-н Винету Вожда преди 1 година
Луда дядка луда работа
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Men Абе хора , ако това дете беше вашето, имали значение да ли е на амфети или е неправоспособен да шофира. Всеки блъснал някой на пешеходна пътека трябва да му вземат книжката най малко докато тече разследването, а на хората с тоя стаж доживот.После пак го жалете.
31
2
 
1
 
! Отговори
факт преди 3 години
Едно време боядисвах приземен етаж , полумазе и стаичка с грунд против влага. Разредителят беше с някакви ацетони, терпентин и бензини и тн. На всеки 20 минути работа излизах за 10 минути на чист въздух... Следобеда си тръгнах, но бях яко дрогиран от миризмите и изпаренията. Когато си видях зениците на очите в огледалото, направо се стреснах. Приличах на наркоман.
30
3
 
7
 
! Отговори
Шофьор преди 3 години
Дрегера за наркотици, с който КАТ работи, може да изкарат всеки човек наркоман. Много хора изгоряха. Спасението е кръвната проба, но тя излиза след няколко месеца - а дотогава ще сте без книжка, с повдигнато обвинение, свалени номера на автомобила, порицан и за десерт обиск в дома ви. Честито на печелившите!
29
4
 
1
 
! Отговори
Горкият преди 3 години
Горкият човечец, едва ли се е дрогирал. Джипито не го е предупредило за страничните ефекти на хаповете.
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
внука се е изгаврил с дядо си. Сменил му хапчетата за кръвно и му гледал сеира
27
8
 
5
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Баси сърдитото старче - наркоман! Този сигурно от Бузлуджа се е връщал. Там правят сатанински ритуали, облечени в червено, друсат яко и крещят в един глас : Нинова, Нинова, Нинова....
26
2
 
10
 
! Отговори
Киро преди 3 години
68 годишен човек и амфети звучи малко като научна фантастика.Със сигурност има нещо повече в историята
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом и дядковците се дрогират, няма какво освен да замълчите най-после с вашия лош феминизъм.
24
7
 
9
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Това не може да бъде истина. Сериозно говоря. 68 - годишен пиян - да, но с амфетамин е абсурд. Или има някаква грешка, или резултатите от теста са манипулирани, с цел някой да бъде ударен.
23
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Великите простотии на медии на мутренска власт нямат край!
22
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще ни стигнат американците?!Между другото, под нас живее един дъртак точно копие на Байдън, ако пиша на ЦРУ дали ще го отвлякат за двойник, че като го видя да излиза с розовата жилетка на бабата направо ми чупи мозъка.
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грешни са им тестовете , това е факт , за тоя случай нз , имам приятел на който му показа положителна проба за канабис той дори жигара не е палил през живота си , отиде в токуда да си направи тест , очаквано излезе отрицателен обаче книжката не му я върнаха понежр признават тестовете само от ВМИ.
20
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от герб ли е водача? отвратително
19
2
 
3
 
! Отговори
lewskar преди 3 години
До lewskarДопълвам историята ми я разказа потърпевшият докато летях ме в самолет , той беше с едно посочен билет за дестинацията !!!
18
2
 
7
 
! Отговори
Ами да преди 3 години
Вероятността,човекът да има някакво заболяване и да пие лекарства е голяма! Така че да не го съдим предварително ! Не го оправдавам, но може да не е съобразил с лекарствата, което е непростима грешка!!!
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дядото.. да не се е напил ,ква дрога?
16
4
 
18
 
! Отговори
lewskar преди 3 години
Тестовете на БГ полицията вкараха човек в затвора с проба за канабис ! След обжавалне в Европейският съд по правта на човека се доказа че пробата е подменена с друг човек ДНКто на пробата е различно от това на осъденият. След петорна експертиза на ДНКто на осъденият се доказа че през живота си никога не взел повече от Ибопрофен!!!След разследване на вътрешна сигурност се доказа че в "Полицията " има услуга замазване на доказателства чрез подхвърлянето от едно лице на друго в рамките на дежурство
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Германия няма малцинство родено да не може да пише, чете, говори!Ето това е нормал а държава.
14
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Електората на радеФ пoдивя съвсем!!!