Клубове канят клиенти на "детска дискотека", работят до 23.00 ч.

Нощно заведение в Пловдив обяви участие на певец от 18.00 часа
5 мар 2021 11:07,
10
Клубове канят клиенти на "детска дискотека", работят до 23.00 ч.
Снимка: Pixabey

Нов трик измислиха нощните клубове в Пловдив, за да работят, въпреки че законът е категоричен баровете да отворят от 1 април. За да отворят врати още в първите дни на март, дискотеките решиха да се направят на ресторанти и да посрещат клиенти с работно време от 18:00 до 23:00 ч.

Такъв е случаят с един от най-известните клубове в Пловдив, който дори обяви участие на фолкпевеца Меди, пише  "Монитор". От клуба съобщиха, че партито ще е градинско, но от качените фотоси ясно се вижда, че таванът е затворен, хората са напълнили клуба и липсва социална дистанция.

Припомняме ви, че още по време на първата пандемия имаше най-различни опити от страна на клубовете да не затворят, като голяма част от тях дори заработиха с часовото време на детска дискотека.

Самите изпълнители пък нямат търпение да тръгнат по участия, независимо къде ще се изявяват. След колегата си Меди, фолкпевицата Теди Александрова също ще пее в нощен клуб в Пловдив, който работи като ресторант. Милко Калайджиев пък ще поднови участията си на 5 март в механа в Бургас. Народните певици Калина и Невена бяха сред първите изпълнители, които направиха концерт на площада в Пещера за 3 март. Не един, а два празнични рецитала имаха вчера и момичетата от оперното трио Сопрано, които наскоро отбелязаха 12 години на сцената – за националния празник те пяха за жителите и гостите на градчетата Ветрен и Септември.

Нощните клубове отварят от 1 април, а управителите на някои от заведенията вече подготвят своите програми. Една от най-големите дискотеки във Варна вече обяви, че ще им гостуват звезди всеки петък. Запознати твърдят, че графиците на изпълнителите вече са пълни до края на лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Детските дискотеки до 23часа а тези за върастни по 24часа
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българина винаги намира начин да "надхитри" системата и обикновенно винаги е "наигран" в края на играта. Байганьовсия ни манталитет няма оправия. За това винаги ще ни управляват селски тарикати и масовката ще е от прости и елементарни човешки единици.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Детска дискотека ли?? А два шамара...!
5
1
 
10
 
! Отговори
Чалгопитечета преди 3 години
Те калпазанчетата добре се изучиха онлайн, само молове и чалготеки им липсват.
4
3
 
8
 
! Отговори
Mda преди 3 години
Ще отворят на 1 Април за изборите и до седмица ще са ги затворили. След анархията от последните дни бройката почти сигурно ще удари отново 4-5 хил. дневно и управляващите няма да имат друг избор.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
sled 19 chasa vsichki obekti zatvoreni....do 6 chasa na drugia den...
2
6
 
9
 
! Отговори
И.Б. преди 3 години
Що е то детска дискотека? По мое време, а и по-отдавна децата се учеха на хора и ръченица и пееха народни и други песни на български език.В дискотека шумът е нетърпим за детските уши, което впоследствие им носи глухота. Има хиляди примери за това във всички страни на запада, където има дискотеки.
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кмета на Пловдив и Б.Борисов какво мислят по въпроса?