Девет мъже са в ареста след масов бой в Пловдив

Инцидентът е станал на 5 март в Шекер махала
7 мар 2021 09:45, Ния Христова
32
Девет мъже са в ареста след масов бой в Пловдив
Снимка: Pixabay
Девет мъже са задържани след масов бой в Шекер махала, съобщиха от полицията в Пловдив. 
 
На 5 март около 21 часа е получен сигнал за сбиване на голяма група на улица "Кипарис" в град Пловдив.  
 
Униформените, пристигнали на мястото, са установили, че отношение към случая имат девет лица. Инцидентът е докладван на Района прокуратура Пловдив, под чието ръководство са започнати преписки, а мъжете, участвали в сбиването са задържани за срок до 24 часа. Съсставени са им и актове по УБДХ. 
 
На 6 март всички задържани са конвоирани до Районен съд Пловдив, където са разгледани делата по УБДХ. Наказателните състави са наложили на нарушителите на обществения ред раз административни наказания.
 
33-годишен с инициали И. Г е задържан в структурно звено на МВР за срок от 3 денонощия. За същия срок в ареста ще бъде и 31-годишен с инициали К. С. За две денонощия  в поделение на МВР ще бъде задържан 47-годишният С. А. За срок от три денонощия са задържани още 39-годишният Б. С., 37-годишният Г. С ,  36-годишният С. Г. и 54-годишният М. С. В структурно звено на МВР за 5 денонощия са задържани 26-годишният С. С.  и 38-годишният Р. Г. Всички мъже са от Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
5
 
! Отговори
познайте какви са? преди 3 години
9 мъже са задържани след масов побой с лопатЕ и дрЪвьЕ в Шекер мААла на ул."Кипарис"в гр.Филибе....ЗАДАЧА с повишена ТРУДНОСТ...ДЖОКЕР: затрудняващите се моля да се -ОБЪРНЕТЕ СЕ ЗА ПОМОЩ към БХК ...там е сформиран ЩАБ от "специалисти" по случая!!!!!
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Делили са предизборните кебапчета на герб !
15
9
 
7
 
! Отговори
Стар преди 3 години
От 30 години парите са в комунистите другари пубери ! От първите избори до днес те са основните плащачи на този етнос,колкото и да ги приписвате на другите. Помним,знаем и сме го разбрали! И на много от вас плащат за да пишете против,,*** от Банкя"..Ех слободия до шия ,голобради хлапаци,неживели,невидели !!!
14
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Прави ли ви впечатление, че там бездетни семейства няма? Сетете се от първи път защо ли? Няма как да няма и бездетни......
13
0
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
НЕ САМО НЕ СЪМ ГИ ВИДЯЛ НА ОПАШКА ЗА ТОК И ВОДА, АМИ И ЗА МЕД. СВ. ЗА ШОФЬОРСКИ КУРС НЕ СЪМ ГИ ВИДЯЛ, В КОЛА ЗА ОБУЧАВАНЕ НА ВОДАЧИ НЕ СЪМ ВИДЯЛ, В ДАНЪЧНО ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ НЕ СЪМ ВИДЯЛ, ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ?
12
10
 
12
 
! Отговори
Изрода от Банкя преди 3 години
Мои хора,пазете ги за изборите!!
11
2
 
27
 
! Отговори
Лили Иванов преди 3 години
Никога не съм виждал тия ,да чакат на опашка , за плащане на ток,вода,нито съм ги виждал на банковите гишета в местните данъци или НАП. И се питам ,като тия са вече със сигурност над 2 милиона и продължават да нарастват с невероятен темп,кой им плаща задълженията в тази държава?
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 9Точни тия немат никакво намерение да работят нещо законно . Други мерки требват спиране на помощи, майчински, детски и т.н.
9
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви мъже бе, това са нагли .... Занимават полицията дето ние работещите издържаме . Напият се, сбият се и после Бърза помощ да ги лекува, а през това време некъде, некой умира и за него линейка няма, щото са заети да превозват .....
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка хулиганска проява трябва да се отразява вобществено електронно досие да послужи при кандидастване за работа и за всичко другошефа като прояете че се бие и краде няма работа за теб така се възпитава
7
1
 
26
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Новите "българи"!Умряла държава!
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При описанието на битката между титаните има много подробности, описани в друг сайт. Чели са хората "Чичовци" и се опитали да предадат баталните сцени между Иван Селямсъза и Варлам Копринарката, като активно участие са взели и жените на сражаващите се с люти клетви и мятане на буркани със зимнина.Спрете им помощите и проверете от къде са докопали бурканите,така щедро използвани като гюлета в битката за честта на враждуващите,които, впрочем след няколко часа пак ще са заедно на масата
5
4
 
25
 
! Отговори
Асан Герберджията преди 3 години
Пускайте ги че идат избори!!..... от Банкя на тях разчита...
4
1
 
27
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Ами нормално, шведите се напиват и почват да се бият! Това си е ежедневие!
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора без работа!
2
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как са хората? Добре ли са?
1
1
 
36
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 3 години
В тази махала, често има спорове между, филантропи, общественици и визионери!