Какво е състоянието на прегазените жени в Бяла Слатина?

Трагедията стана навръх 8 март
9 мар 2021 09:05, Ния Христова
25
Какво е състоянието на прегазените жени в Бяла Слатина?
Снимка: БГНЕС
Пиян шофьор връхлетя с висока скорост и уби човек и рани тежко две жени. Трагедията стана навръх 8 март в Бяла Слатина. Водачът минал поне 40 километра от селото, в което живее до града, в който избягала жена му заради домашно насилие от негова страна. Той дори имал ограничителна заповед да не доближава бившата си съпруга, но често я пренебрегнал.
 
Мъжът връхлетял с висока скорост и буквално помел трима души на улицата в Бяла Слатина. Единият - случайно преминаващ по улицата 53-годишен мъж, е починал на място.Пострадали са и две жени, които вървели с него. Едната жена, която е съпруга на загиналия мъж, е в тежко състояние. Тя е настанена в болницата във Враца. Другата жена е със счупен крайник в болницата в Бяла Слатина.
Още по темата
 
"Човекът е дошъл, засилил се е с колата си и буквално е помел тримата души. Върнал е назад и ги е прегазил втори път", коментира пред Нова тв Георги Георгиев – племенник на загиналия.
 
"Прегазил е майка ми, баща ми и е тръгнал наред да прегазва и другите, но му попречила една врата и оградата. Иначе той да е пребил още десетина човека", каза Илиан Богданов – син на загиналия мъж и тежко пострадалата жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До редактор не не са хора.08258
16
0
 
3
 
! Отговори
Цепеш преди 3 години
Влад Цепеш би го екзекутирал с набиване на кол и бавно ужасно болезнено умиране... Може и на бесилка, гилотина, електрически стол, отровна инжекция, убиване от бой с камъни и тояги, горене на клада и други жестоки методи на убиване...Такива като този трябва да служат за назидание .
15
0
 
7
 
! Отговори
А дали е така кой да преди 3 години
Много зле обяснявате нещата, от една страна звучи все едно са случайни жертви, а от друга страна излиза че е шофирал 40км за да прегрази точно тези 2 жени придружавани от един човек.
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е блъскане, а предумишлено убийство-блъснал и се върнал да мине през тях втори път! По всички правила на правото това е предумишлено убийство!
13
0
 
3
 
! Отговори
ни са знай преди 3 години
Типично либерално поведение!Ще трябва да свикваме вече!
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
решението е само едно :След всяка хулиганска проява или нарушение на ограничителната заповед - затвор.След четвърто/пето нарушение - максималното наказание, без право на споразумение.Очевидно е, че човеко няма уважение към закона, обществото или друг човек.Такива трябва да са в затвора.Сега ако ще да го разчекнат...кой ше върне загиналите ?
11
5
 
7
 
! Отговори
5 преди 3 години
Всъщност в този регион на Бяла Слатина има и доста турци.
10
1
 
2
 
! Отговори
Архимандрит Груйчо преди 3 години
Трябва такива *** да ги пращаме в някой затвор в Нигерия и да се разчуе - да си помислят преди да правят такива изстъпления.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо Герб дава книжки на неграмотни *** и нагли селяни и селянки със самочувствие но без покритие които рано или късно катастрофират. От години в страната цари СЛОБОДИЯ и простотия.
8
1
 
4
 
! Отговори
Краси преди 3 години
От нашите са-"интегрираните"!
7
1
 
5
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Тези- не!
6
0
 
17
 
! Отговори
Реактор преди 3 години
"уби човек и рани тежко две жени" - значи ли това, че жните не са хора?
5
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На бойко електората преди избори, издивява съвсем. Като се развърже кесията в махалата и става страшно.
4
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българска му работа.
3
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да прегазиш някого, как да е, но да включиш назадна, за да повториш си е чист тероризъм. Не оправдам саморазправата, но тоя е трябвало да го линчуват на място
2
1
 
25
 
! Отговори
zer преди 3 години
изродска работа
1
1
 
20
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Коя е тази лудата жена, която се е омъжила за такъв *** ???!!!Или той е станал такъв, след като се е оженил, ще кажат някои ?!