Обраха детска градина в Петричко, взели кашкавал и лютеница

Крадците свили и техника за 1700 лева
13 апр 2021 23:30,
32
Обраха детска градина в Петричко, взели кашкавал и лютеница
Снимка: БГНЕС

Неизвестни апаши обраха детската градина в петричкото село Кавракирово.

Крадците са проникнали в сградата на детското заведение през почивните дни и са задигнали хранителни продукти и техника за 1700 лева, съобщиха за БНТ от полицията.

При започване на работа вчера служителите в детската градина видели, че в кухнята е влизал външен човек. Установили, че са откраднати голяма част от хранителните продукти. Липсвали кашкавал, пилешко месо, лютеница и други продукти, необходими за приготвянето на храна за децата. Откраднати били и лаптоп и бинокъл.

След сигнал в полицията само за часове са заловени двама млади мъже, извършили кражбата.

Единият е вече осъждан за дребни кражби, излязъл от затвора преди дни, каза директорът на детската градина Любка Чапова.

Тя сподели, че откраднатата техника вече е върната в детското заведение. Част от хранителните продукти крадците изяли, а друга част, като пилешкото месо, изхвърлили в контейнер.

Двамата крадци са задържани, а срещу тях вече се води и досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Мехуро, ходя пеша бе преди 3 години
С този случай трябва спешно и лично да се заеме Гешев! Няма по-добър от него за такива случаи. А там КТБ-а, записи, кюлчета и пачки в чекмеджета, Мата Хари... не, те не са за него.
17
0
 
5
 
! Отговори
носталгия! преди 3 години
появат се партизани, започват с детски градини, очаква се да стигнат и до мандрите!
16
3
 
6
 
! Отговори
от Плевен преди 3 години
Купих от един голям магазин в града 4 кила пилешко на промоция - 2.39 лв./кг.Жената го сготви, но на мен това месо никак не ми хареса, хем е от ЕС.Имам в къщи 7 песа, те пък въобще не проявиха интерес към пилешкото.На село, котките, а те са 28 броя, те пък и не го помирисаха.И така, нека да си направим извода защо апашите са метнали пилешкото в казана ...Не купувайте и яжте продукция от ЕС, всичко е голям ***. Ако беше толкова хубаво, самите те щяха да си го хапват!Умната ..!
15
3
 
11
 
! Отговори
кескьосе преди 3 години
Еее, какви животни! Краде всичко, може и да не го изяде и да го изхвърли, но ще го открадне. Необходимо е да вземем окончателно решение по малцинствения въпрос.
14
7
 
8
 
! Отговори
Менгеле преди 3 години
Това е дело само на месните роми от герберасткият контингент...
13
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще ви дам един адрес в Банкя, който да ограбите. Там освен лютеница и кашкавал има и суджук и златни кюлчета и много евро в едно чекмедже и оръжие върху чекмеджето. Само казвате паролата-обичам тикви и влизате.
12
1
 
12
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 3 години
откраднати са кашкавал, пилешко месо, лютеница...100% мангycти са влезли :)
11
1
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Та значи пилешкото са го изхвърлили, защото нямало къде да го сготвят. Ами тогава що са го взели.Или ги е домързяло да го сготвят.Колко пъти да казвам. Отваряне на тухларните , а не безплатен пансион в затвора, каквито условия и храна нямат хора, работили по 40 г и вегетиращи с мизерни пенсии, че и доста работещи с деца и минимални заплати. Нищо чудно пак да са искали да влязат на "олл инклузив".
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак джурналята с типичен техен стил. Как така са "неизвестни", щом вече са арестувани? Даже пишат досиетата им с предишни престъпления, ама са "неизвестни". Как си неизвестен ако имаш криминална регистрация? Изобщо мислите ли преди да ги пишете тия новини?
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Някои от вас лягал ли си е гладен. Пробвайте поне веднъж."Аз си лягам гладен половината година, всяка година. Така свалям мазнини да изкарам тяло за лятото. Първите дни е кофти, после свикваш. Не бих казал че е проблем, по-скоро дискомфорт. А и винаги могат да се хванат да работят нещо и да изкарат за един хляб. Ако 2 лева на ден не можеш да изкараш в България от сутрин до вечер, проблема е изцяло твой. Заставаш в Кауфланд и връщаш колички вместо хората. 10 колички х 20 ст = 2лв! 30 минути!
8
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народъ гладен, еййй.....Обраха детската градина за храна, а не за пари!Иначе у Резервата Бг всичко "цъфти от благоденствие" под мъдрото ръководство на Винету!
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво - на децата кашкавала и лютвницата да крадат... не знам какво наказание е подходящо, дано съдията е креативен!
6
4
 
16
 
! Отговори
КьоксалБаба преди 3 години
Някой дали си бил лягал гладен?Ще си ляга гладен,защото не бачка.А както всички знаем-който не работи,не трябва да яде.Тива оправдание може да излезне само от устата на някой леко по-тъмен "българин".Крадем и убиваме щото сме бедни!
5
9
 
8
 
! Отговори
Тошко Маймундере преди 3 години
На Тошо отряда са възкръснали!Ся пак че върлуват по мандрите,пък и по детските градини са започнали.Остана и жандармерията да са ги хванали и ще стане политически скандал!Корнелия срещу Бо Бо.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свили. Тази дума я използват тези които си правят цигари за па евтино. Купуват си насипен тютюн хартиики и си свиват цигари.. Но тук е изпозвана като откраднали. Кой ви учи на тези селски изцепки и уличен жаргон.
3
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е отряда на Корнелия Нинова....
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маалата е имало планиран купон и са им трябва ли мезета.
1
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някои от вас лягал ли си е гладен. Пробвайте поне веднъж. Тогава съдете крадците на храна. Те не са обрали банка те са взели храна. А пилето са го изхвърлили защото няма къде да го изпекат или сготвят. А Управниците ви крадат милиони но никой не ги съди закона за тях е врата в полето.