КАТ глоби с 4200 лв. жена, карала редовно с превишена скорост

Книжката й ще бъде отнета за 6 месеца
20 апр 2021 12:45,
40
КАТ глоби с 4200 лв. жена, карала редовно с превишена скорост
Снимка: БГНЕС

Рекордна санкция наложи пловдивската полиция на 44-годишна водачка, която редовно нарушавала ограниченията за скорост. При последната проверка тя била заснета от камера и призована в КАТ, пише "24 часа".

Там й връчили още 2 акта и 9 електронни фиша. Общата глоба възлиза на 4200 лева. Освен това шофьорката ще остане без книжка 6 месеца, а от талона й ще бъдат отнети 24 контролни точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
гръцки митничари преди 2 години
До коментар 2 4 . Аз - - - за описаното от вас законодателство нямам идея , все пак в публикацията пише ""пловдивска полиция"" - няма как да го свържем с практиката в съдилищата на Мисури ,или не???!!???
25
5
 
9
 
! Отговори
КАТ са виновни преди 2 години
До десет хиляди пъти по високи глоби за виновните длъжностни лица вкл от КАТ!!!Напомняме че служителите от КАТ се издържат само с ограбени пари от бедния български народ ..
24
6
 
3
 
! Отговори
maca преди 2 години
Всичко много говорят, но никой не знае как е точно ситуацията. Три акта от по 400 лв (веротно от превишена скорост на магистрала където спокойно може да се кара със 120) от преди 3 години веднага падат в съда. Кой знае от кога са натрупани всички нарушения може би от поне 3-4 години. Ако пък на нейно име са регистрирани 2-3 коли и всичките с в движение, ето че сметката излиза, но не тя я е направила. Воала!
23
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАВЯРНО Е МАЯ МУТРАТА ТЯ ОТ ДУМА НЕ РАЗБИРА
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 4Да, но от такива за по 10 км/ч не можа да събере 4200 лв. Тук си говорим за 30-40 и нагоре. За 10 км/ч е 70 лв. за 40 км/ч е 400 лв............. 9 фиша + 2 акта ми прилича по скоро на 30-40 от колкото на 10
21
0
 
10
 
! Отговори
аз преди 2 години
До гръцки митничариВ САЩ - Мисури - 3 пъти без колан - 3 месеца затвор.
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Любопитна съм коя е тази хубавица,и дали кара с превишена скорост когато децата и са в колата ( разбира се ако има такива).
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знаех, че Даниел има сестра. 🤣
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ве, да я на,,бат на място и това е
17
3
 
10
 
! Отговори
Пурко преди 2 години
За да е сигурно, че няма да си позволи да шофира през тези 6 месеца, трябва и колата да бъде със свалени номера. Та да си помисли хубаво...А ако е омъжена, може и малко съветване.
16
0
 
9
 
! Отговори
учил преди 2 години
Битува един неправилен израз: Ще си плати като поп...От висотата на годините ми не съм видял, ни чул да си плати като поп!По-правилно е да се каже/пише: Ще си плати КАТО на поп.
15
0
 
9
 
! Отговори
до 11 преди 2 години
Най голямата опасност по нашите пътища са големите дупки,шахтите без капаци и заледените участъци през зимата.И скоро тези опсности няма да изчезнат.
14
2
 
15
 
! Отговори
потърпевш преди 2 години
Преди 2 години вечерта на смрачаване пресичах пешеходна пътека на булевард.Колата,която завиваше вляво спря и ме изчака.Обаче в далечината видях бяла кола която идва със скорост над 100 км/час.Спрях и изчаках.След секунда тя пресече пъеката и когато се изравни с мен видях,че е бяла полицейска КИА без включени светлини или сирена!Ако бях се опитал да пресека щях да загина!Отдалеч надписът на предният капак не се виждаше,беше вече мрачно,колата беше и без светлини!Само препазливостта ме спаси!
13
1
 
12
 
! Отговори
Голяма вероятност преди 2 години
До Анонимен по-долуСпазвам стриктно законите по пътищата. *** са такива като теб, които говорят без да мислят. Не защитавам жената, да си понесе заслуженото, да я съдят. Но това не решава казуса с лежащите лентяи, които само трупат фишове, симулирайки работа. Да ходят по критични точки с много произшествия, по булеварди, където правят гонки... Но да ми лежат на предните седалки, да похапват данък и да ги защитавате - мерси, гувед!
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Голяма вероятностКарате като ***, после хранилките ви виновни!
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да беше убила някого на пешеходна пътека щеше да мине с условна 400 лв адвокат книжка не взимат защото делото се проточва
10
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво. Най после една хубава новина.
9
6
 
26
 
! Отговори
Голяма вероятност преди 2 години
Има голяма вероятност жената да е шофирала често от Пловдив към Стара Загора или Бургас.. най-голямата хранилка на КАТ от десетилетие, 30км от магистрала Тракия с ограничение 90. Лежат по цял ден в патрулката с камерата, спряна в отбивката за почивка и захранват. Родната полиция се храни.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как сами се дъните. Какво ще рече "при последната проверка"? Значи е имало и предишни и някой не си е свършил работата. И ако е последна проверка си проверете кой е взел подкупите преди. А не да ми пушите цигарки и да искате заплатки. То акъл и коса под фуражка не виреят, ама трябва ЦИРК-МВР да има с тия номера вече. Астор си маха главата вече от тая конкуренция. Фокусници-милиционери.
7
16
 
10
 
! Отговори
;-) преди 2 години
Жената да си плати глобите и да обжалва отнемането на книжката й. Незаконно е, освен ако не са я спрели на пътя. Ако ги осъди за по 100 лв за всеки ден, в който е била без книжка, накрая двамата с адвоката й ще имат за по една чисто нова кола.