Жената, чиято кола пропадна в шахта, се сдоби с акт

Полицаите казали, че не могат да направят нищо
21 апр 2021 11:33,
59
Жената, чиято кола пропадна в шахта, се сдоби с акт
Снимка: БГНЕС

Пловдивчанката, която пропадна в шахта с колата си на ул. "Луда Яна", се сдоби с акт. Жената твърди, че становището на полицията е неправилно.

Маршрутът, по който е минала, няма забранителни знаци, а самата тя не е направила никакво нарушение, казва тя пред Нова тв.

Още по темата
Минавайки по ул "Луда Яна" колата на жената пропада в необезопасена шахта. На място веднага е повикан екип на полицията, за да издаде протокол. Униформените обаче обяснили, че не могат да направят нищо и издали акт на водачката.

"В повечето такива ситуации актовете падат. Някой трябва да е виновен за мястото на тази дупка. Ревизията на знаковото стопанство не е извършена в България. Дори поставянето на знак не обезпечава дупката. Институциите, които не са си свършили работата също трябва да бъдат санкционирани", коментира случая председателят на Съюза на автомобилните инструктори Йонко Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С конкурс за тапотия ли назначават ушевите? Това министерство е за промяна на името, министерство на тъпите престъпници
49
1
 
1
 
! Отговори
офицер преди 3 години
да се радва че не са я опънали катаджиите докато е наведена да гледа щетите
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Родната полиция ни пази
47
0
 
11
 
! Отговори
Скапна държава преди 3 години
Искам да знам колко акта има издадени от КАТ в които да пише, че инфраструктурата е виновна, сиреч държавата или общината??? Шахти, дупки, бордюри, чакъл, пясък, мантинели, скрити в клони знаци, липсваща или грешна маркировка ит.н... ама то май нямало такъв вариант да се пише такава вина в акта! Това са неравноправни отношения които нарушават поне 5 регламента. Кой ще промени закона за ДпоП?
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е като подава сигнал.За свестните хора се дават актове и унижения.Така не мафиотската държава,трябва да си мафиот и катаджиите ще дойдат да ти се подмазват.
45
1
 
13
 
! Отговори
От народа преди 3 години
КАТ също е виновен за непоставяне на знаци и други предупреждения...
44
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледай, вместо гражданите да разчитат на човешка подкрепа от органите на реда, те.... като невидели започват да раздават глоби. Па напишете и един протокол на жената да и платат застрахователите щетите и я пуснете да си ходи.. Искам още толкова неща да изговора за тия униформени комплексари.. ама няма толкова думи в езика
43
8
 
6
 
! Отговори
За 44 преди 3 години
Виновна е общината че е поставила знаци и е очаквала хората да ги спазват.Трябвало е да постави няколко бетонни блока за да не може такива като нея да минават.Защото и за вас и за такива като нея знаците не са нещо което трябва да се спазва.Ама после говорим за спазването на закона.
42
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле, един добър адвокат и направо ще им стане тъжно! То бива наглост, ама чак такова. Не стига, че е са си свършили работата, ами ще я и санкционира! А ако беше пострадал някой?
41
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама ето някои пишат да си наеме свестен адвокат.Защо тя трябва да се занимава сега?идиотията е там,че те изправят срещу държавата да доказваш,че нямаш сестра.Така държавата и общината не оправят проблемната шахта,път или там каквото е,а си измиват ръцете с един акт от МВР.А трябва щом има орган да санкционира и регулира,трябва да действа двупосочно.Какво е виновен шофьор,че има проблем на пътя?Виновна е Общината!Щом е виновна Общината АКТ трябва на нея да се прави,а не на шофьора!
40
7
 
12
 
! Отговори
Samo minavam преди 3 години
Виновна си.Виновна си ,за това, че някой мазен Гербаджия, е откраднал парите, хванал е някой на. Ал, да сложи шахтата, без пари и така е, из цялата *** БГ.
39
0
 
2
 
! Отговори
И преди 3 години
До vladyКой да я свърже с него? Няма кой, освен Бабикян. Да го имат предвид тези, които ще се оплакват!
38
5
 
5
 
! Отговори
Ss преди 3 години
Ами разбира се, че има акт със който можете да съдиите общината за необезопасени дупки и т.н. Без акт няма как да стане ! Закона е такъв какъвто вие сте го направили след като сте гласували за определен кандидат или партия! Ако не се извика кат да напише няма как да се съди община или държавата !
37
7
 
3
 
! Отговори
За 29 преди 3 години
Многократно го каза тази женица.Друг никой не го е казал.Ама за такива като вас ако няма противотанкови заграждения значи трябва задължително да се мине.Живущите наоколо казаха че знаци е имало.
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си намери свестен адвокат (Табаков например) и актът ще бъде отменен, а районното на умника ще плати на адвоката поне 300лв. от бюджета , разбира се.
35
4
 
2
 
! Отговори
За 32 преди 3 години
Ами тази сутрин направиха репортажа.Или викаш специално заради нея са монтирали през нощта знаците.Ти нещо съвсем имаш проблеми с мозъчната дейност.сигурно и хората дето казаха че наистина има знаци са подставени лица специално за да я компрометират нея.
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прасето освен да отчете дейност и да прилапа нещо, за нищо друго не го бива. При такива ситуации никакво звънене на полицията а направо на застрахователя..
33
0
 
10
 
! Отговори
У преди 3 години
Няма много връзка със случая, но скоро преасфалтираха пътя от Харамията(Варна) към Аврен. Пуснат е без насипан чакъл-бандажа и има поне 15-20см трап отстрани, ако ти пропадне гумата от асфалта, си директно в гората. Има една много натоварена отбивка преди с. Бенковски и там двата пътя се пресичат със същата разлика от 15-20 см, без никакви табели, предупредителен знак или поне някакви конуси, ленти и т.н. Просто караш, виждаш трап и в/у спирачките, защото има скок. Чудо е, че още няма обърнат.
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Късметът на Алиса е, че живее в страната на чудесата.
31
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 34Е дежурния акт не са ли ти правили?За несъобразена скорост с пътните условия.Може и да я буташ колата виновен си!