2 години затвор за мъж, шофирал без книжка

Решението на Окръжния съд в Русе е окончателно
12 май 2021 21:38, Ния Христова
30
2 години затвор за мъж, шофирал без книжка
Снимка: Pixabay
Мъж е осъден на 2 години затвор и глоба от 850 лева, след като полицията няколко пъти го е хващала да управлява автомобил без шофьорска книжка. Това съобщиха от Съдебната палата в Русе, предаде Нова тв.
 
Безработният Я.И. и преди е бил осъждан многократно. Мъжът бил санкциониран през септември 2019 г. за управление на автомобил без книжка. Това обаче не го спряло и е бил засичан още 3 пъти зад волана. 
 
Мъжът признал вината си пред Районния съд в Русе. Делото преминало по реда на съкратеното съдебно следствие и наказанието от три години затвор било намалено с една трета.
 
Мъжът обжалвал присъдата пред Окръжния съд, но магистратите решили, че е човек, който упорито не спазва законите и отказва да съобразява поведението си с установените правила. Налаганите му до момента наказания за престъпления не са оказали влияние. 
 
Решението на Окръжния съд в Русе е окончателно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
фракт преди 2 години
Яшар Ибрям отива на гости при роднини в затвора за две години. Няма пари за почерпка на прокурора и сега ще си почива на топло.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е сега как да се интегрира човечеца.
8
6
 
7
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Книжката не кара колата ! Сичко у за пари бря . Категории професионалнъ компетентност,винетки, емисии сичко е за пари.И колкот повеке глупости мислът толкоз по повеке катастрофи стааат.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен1Не е въпроса дали е валидна или не. Въпроса че изобщо я няма, та дори и невалидна. Разбираш ли? НЯМА СУМПС, не е ходил на курсове, на изпити - а бе няма книжка.
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен2Ми то и тук не е задължително да носиш лична карта. Но като те хванат че нямаш - после да не се вайкаш ама що ме глобявате.Книжка също не е задължително да носиш, щом си на разходка в парка, за какво да я носиш. Обаче качиш ли се на МПС и си длъжен да я имаш в себе си, за да докажеш че си правоспособен. И преди да тръгнеш да се обясняваш, аз да те питам - като излезнеш от банята, що се обличаш преди да излезнеш на улицата? То не е задължително да носиш дрехи, ти що се обличаш? А?
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безработният Я.И. познайте от кой етнос е. Уж безработен а има пари за бензин и си джитка насам-натам. Ще се убедите в етноса, щото е нагъл - виновен е, обаче обжалва. На такива, като тръгнат да обжалват и бам - двойна да му става присъдата.
4
1
 
9
 
! Отговори
до 5 преди 2 години
Ама не е убил никого на светофор и да се чудят той ли е или не е той...
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама все пак при нарушения ли са го хванали или при рутинни проверки.???
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1... Искат да кажат че въобще няма книжка. Просто не е карал курсове за водач. Ако я е бил забравил нямаше да го вкарат в затвора. За забравен документ има глоба Преди години беше 20 лв ама сега ако ги е хванала инфлацията може и да е 50 лв. Не съм сигурен каква е глобата щото не съм си забравял книжката. Но пък и този си е баш нагъл. Хващат го без книжка няколко пъти прощават му и пак продъжава. Накрая на съд и в затвора.
1
3
 
12
 
! Отговори
dd преди 2 години
Ако беше убил Милен Цветков без книжка, щяха да му дадат 3 години, аммма условно.хахаха смешни гербери