Непуснат мигач е причинил катастрофата край Сандански?

5 жени, возели се в автобуса, са откарани в болница
Обновена: 13 май 2021 08:25 | 13 май 2021 08:14, Ния Христова
31
Непуснат мигач е причинил катастрофата край Сандански?
Снимка: БГНЕС
Непуснат мигач е причинил катастрофата край Сандански, станала вчера, в която пет жени от шивашки цех пострадаха.
 
Автобусът се е движел зад ТИР, който направил опит да паркира, но забравил да пусне светлинната сигнализация за завой, съобщи bTV.
Още по темата
 
Петте жени, откарани в болница, са с леки наранявания. Четири от тях са освободени за домашно лечение, а една е останала в болница. 
 
Ударът е станал на стария път между Сандански и Благоевград. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и смъртта на М. Цветков е причинена от успокоителен чай преди изпит.
11
1
 
2
 
! Отговори
глас от тъдява преди 2 години
Ха ха ха, типично оправдание на нискочел 80%-ник: "Не чух, не видях, не знаех..." Този в камиона на ръчна ли е взел завоя към паркинга, че ДАП-ажията да не види стоповете му.
10
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Автобусът се е движел зад ТИР, който направил опит да паркира, но забравил да пусне светлинната сигнализация за завой, съобщи bTV.Ако написаното е вярно, Нийчето няма понятие от шофьорство, а то понятието де, е спазвай дистанция!Като знам какви булдозери карат в България ме е страх да карам повече от 120 км/ч, а иначе си джуркам (назаем отБаце) и с по 272км/ч - толкоз вдига тортонетката ми! Познайте къде карам и каква е тортонетката ми! Лек ден!
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Автобусът се е движел зад ТИР, който направил опит да паркира, но забравил да пусне светлинната сигнализация за завой"Не е забравил, IQ-то не позволява комбинирането на две елементарни дейности наведнъж. Иначе ще се претовари процесора.
8
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Англия например има правило на двете секунди. Това е дистанцията спрямо предното МПС, която трябва да се спазва. Просто е и ефективно, защото при по-голяма скорост разстоянието се увеличава. Пробвах в България така да карам и куцо и сакато започна да ме изпреварва и то без видимост, та трябваше още повече да намалявам за да ги пускам.Българите са много просто племе. Затова мрът като мухи.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1234Точно! Да се блъснеш в маневриращ тир е като да се блъснеш в спрял тир. Тира не върти гуми докато маневрира. Без значение кой ще изкарат виновен, шофьорът на буса е ***.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Масово не се спазват правилата за движение по пътищата. Едно, че не се знаят, второ - няма контрол...
5
1
 
20
 
! Отговори
1234 преди 2 години
Такива ситуации са всеки ден в града и извън, със сигурност тоя тир е намалил за да спира, но буса не е! Отделно дистанцията от предния е от значение. Ако беше намалил не , за да спира а заради предно мпс, пак ли мигача е виновен? Шофьора на буса е блял някъде
4
2
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Защо в заглавието е написан въпросителен знак след твърдение?
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единият направил опит да паркира, но забравил да пусне светлинната сигнализация, а другият не е спазил необходимата и достатъчна дистанция.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дивите селяни не дават мигачи защото пестят от тока за крушката.Болно и извратено но факт.
1
0
 
23
 
! Отговори
Badjoto преди 2 години
Масово не се спазват правилата за движение: мигачи, дистанция, толерантност, съобразена скорост....но това е следствие от масовата неграмотност, наглост и надменност! Принципа "тоа па че ми кае" убива по пътищата. Лошото е че дъното все още не е достигнато.