Джип излетя от АМ "Струма" и се приземи в канавка

Шофьорът току-що бил закупил автомобила
Обновена: 14 май 2021 14:43 | 14 май 2021 14:42, Ния Христова
70
Джип излетя от магистрала "Струма“ и падна в канавка край Благоевград, съобщи Bulgaria ON AIR. Инцидентът е станал снощи около 22 ч. 
 
Мъжът току-що закупил автомобила си от автокъща в София и пътувал към Петрич. Край Благоевград. В края на магистрала "Струма", шофьорът навлязъл в кръговото кръстовище, минал през мантинелата и паднал в крайпътната канавка. 
 
Водачът е невредим.
 
"Виждам знак 90 км/ч, свалям на 80 км/ч. Виждам знак 60 км/ч - свалям на 50 км/ч. Последен знак преди кръговото - 40 км/ч, влизам с 30 км/ч. В последния момент се прекръствам. Масата на колата е 2 тона, отива леко в мантинелата, кормилото леко се изправя от само себе си и ето го резултата", разказа той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: джипинцидентАМканавка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха,да ги разправя на някой без книжка.С 30 в кръговото излетял...да бе.Влязъл е с не по малко от 60,странно как ESP не е сработила.На моята няколко пъти при рязко потегляне за по бързо изнасяне от кръстовище като сработи все едно някой ми дърпа ръчната и гаси мотора,доста неприятно но предотвратява занасяне и завъртане което всъщност е и идеята...при това съм предно предаване
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Харесва ми как леко влязъл в завоя, а колата изглежда като набила се с 60 км/ч.
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не познаваш колата, не си я сервизирал, не си й сменил гумите, какъв го търсиш да вдигаш голяма скорост?!? Ако е карал наистина с 30, то за да влезе там трябва да е получил техническа неизправност на спирачките, защото щеше да закове на място, ако ги нятисне!
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"и се прекръствам" го няма в правилника.Да му вземат книжката и да го пратят на истински изпит.Как никой друг не се е наврял в канавката, а само той?
34
2
 
4
 
! Отговори
Влак GT преди 2 години
Само е говорил по телефона.За следващото пътуване да си купи хендсфри, ако не да се оплаче на АПИ, че мантинелите са много тънки.
33
3
 
4
 
! Отговори
Не съвсем преди 2 години
Аз лично съм се катастрофирал на тракия през зимата. Със 120 км/ч на мокър път, се оказа в един момент че снегорина не е изчистил 7-8 метра от едната лента. Интересното е че не поднесох заради това, а защото нямах кори под двигателя и струята киша явно засегна кабелите на рейката и волана ми се изкриви изведнъж(рейката е активна с мотор) с един куп грешки на таблото. Все пак успях да подрифтя и изкарах късмет че се бутнах в мантинелата с малка скорост. Та технически проблеми стават.
32
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 40 години съм по пътищата ама такова чудо като на тоя не ми е известно. Ще влезне с 30 км в кръговото а пък волана от самосебеси ще се изправи. Това да не е на оня Мъск Теслата. Ще му кажа какво е направил. До последно е държал висока скорост и след като влиза в кръговот бие спирачки но вече е късно. Изпуска завоя и се озовава в канавката. Да не се опитва на стар краставичар краставици да продава. През тия 40 години по пътищата всякакви чудеса съм виждал.
31
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Бойко кашкавалените мантинели и асфалт...
30
3
 
12
 
! Отговори
Gorskio преди 2 години
Да бе с 30... Тва кръгово да не му е в двора? Минават хиляди коли всеки ден от там. Ако не е било мокро и кално е нямало да има проблем и с 50 да мине с тва комби. Аз през зимата не съм успявал да се завъртя като ходя на ски. Джип хаха
29
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко е виновен сигурно?
28
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Влезнал с 30 в кръговото и не можал да завие!?! Това кръгово да не е квадратно! Егати пишман шофьора. Като са му продали колата сигурно са му продали и книжка.
27
3
 
19
 
! Отговори
Мушмурок преди 2 години
Туй, щото верват на рекламите и си купуват летящи джипове ама в реалността е различно!
26
3
 
17
 
! Отговори
Dtrumpp преди 2 години
Какьв словоред само, начин на изразяване имат тия-ужас
25
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Туй комби ако е джип аз съм космичесka ракета!То бива бива..ама..
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"инцидента е станал в 22 часа" и се наблюдава от Ния ....!?Дедко е дремкал и сутринта казва това за пред бабка,която е дала парите за возилото.
23
3
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Като млад шофьор съм се удрял челно в бетонна колона с около 40 км. скорост. Два месеца ме боля кръста и врата като ме засече колана и ме върна в седалката. Ръцете сини като изтървах волана при удара в таблото напред .... Тоя разправя хумурески тука :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
22
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз от реклами не успях да видя скеча! За три минути клип от тубата сте пуснали четири реклами! Алчни същества
21
3
 
23
 
! Отговори
Korean soup преди 2 години
Тоя ако беше влязал на кръговото с 30 км/ч, мантинелата щеше да го спре или да се приплъзне по нея. Голям майтапчия. А и късметлия...
20
3
 
23
 
! Отговори
Черната кутия преди 2 години
Последната реплика преди катастрофата е била:' глей ся какво мога на трета..."
19
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоа не си е пил хапчетата