Посланикът на Русия: Не се месим във вътрешни работи

Елеонора Митрофанова е оптимист за туризма
Обновена: 15 май 2021 21:07 | 15 май 2021 21:06, Веселина Йорданова
130
Посланикът на Русия: Не се месим във вътрешни работи
Снимка: БГНЕС

Ние никога не се месим нито в изборите, нито в никакви вътрешни работи. Това каза в Плевен в отговор на журналистически въпрос посланикът на Руската федерация Елеонора Митрофанова.

Като гост за днешния Празник на града тя заяви, че Плевен е символ на руско-българската дружба, на руско-българското военно братство и тя е впечатлена от изградените паметници, Плевенската панорама и как жителите на града се отнасят към мемориалите, посветени на освобождението на Плевен. В Москва също стои в самия център на града паметник на героите от Плевен, допълни гостенката.

Помолена да коментира туристическия поток от Русия към България тя изтъкна, че за организираните туристи, които оформят своите пътувания чрез тур-агенции има проблем. Ние изследване този въпрос и аз съм оптимист, каза посланик Митрофанова.

В отговор на друг въпрос тя бе категорична, че България е суверенна страна, предаде БТА. Според нея по-добре би било да не се организират учения на НАТО в Черно море, да не се открива Черно море за трети страни. По думите й това е гледната точна на прагматично мислещите хора.

Посланикът на Русия и кметът на Плевен Георг Спартански днес откриха в Регионалната библиотека "Христо Смирненски" Руски културен център, който разполага с богата материална база. Посланик Митрофанова поясни, че центърът осигурява безплатен достъп и възможности за семинари, за изучаване на Русия и руски език, за допълнителна информация за Руската федерация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РУСИЯ над Всичко - Долу ДжедърНАТО !!!
58
2
 
4
 
! Отговори
Мирослав преди 2 години
😄😄😄😄 Евала тея са най-наглата нация на света! И го казва в държава където шпионите им взривяваха складове,тровиха бизнесмени за да им вземат пазарите,правиха саботажи в заводи,но явно си го заслужаваме щом допуснахме да ни назначат президент,а след това той да прави правителство което е пълно с хора минали школовка в Москва,иначе те не се месят,нито в избори на разни държави,сигурно за това е този зор с машинното гласуване и електронното пак от тях идва тази заповед и т.н. и т.н.
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Христо Христов"вЕрно ли е"А верно ли е, че Сталин е "предлагал" обеднението на двете Германии, при условия, че Германия не влиза във никакви военни пактове, с никаква войска и правителството на "обединената" държава да не бъде избрано с избори, а назначено?
56
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пРосийская империя капитулира и се разпадна, а Германия дето беше победена ,разцъфтява и се обедини! Айде у лево...
55
2
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Абе верно ли е, че СССР два пъти е предлагал на немците да се обединят, с единственото условие да са неутрални по примера с Австрия, а западните немци два пъти са отказвали?!
54
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 71Таваришите така разбират думичката "ненамеса".После показаха същите неща в Унгария, Чехия и Полша, където се "ненамесваха" с танкове и армия.
53
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Акълът ми не го побира това-да плащаме милиарди данък на една уродлива, объсана, оскотена страна. И да заявяваме, че сме горд член на НАТО и ЕС.. СРАМОТААААА...
52
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато 44та година ни налазиха, и без дори една пушка да стреля срущу тях, те подписаха споразумение с българското правителство, че армията им ще остане 6 месеца.Вместо това тя остана 3 години и половина.През цялото време не даде и един лев за изгранването си. Изхранваше я българския народ безплтно.И си отиде едва когато сложи БКП на власт, а българската опозиция беше избита.
51
2
 
13
 
! Отговори
Марко преди 2 години
Ама хич не се масите за нищо не се меките направо окупирате
50
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маршал Мутрофанова да каже що ни взривявт руските терористи и кога ще престане" данък пРосия" !? И що ги конят като мръсни котета по всичките земни кълбета...
49
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Краси"Всички беди в историята на България идват от това, че в 2световни войни сме били срещу православието""Русия винаги е действала срещу независима България: била е и срещу Съединението и срещу обявяването на Независимостта ни."
48
8
 
6
 
! Отговори
До Краси преди 2 години
Всички беди в историята на България идват от това, че в 2световни войни сме били срещу православието и след всяка война са *** територии от нас. Да не забравяме, че Чърчил е искал България д по Стара планина. Както се вдигат паметници на разни американци, май трябва да се издигне паметник и на Сталин, който не е позволил разпарчатосването на Родината ни. Благодарение на "любовта" на Запада към нас хиляди роднини са разделени на западните и южни граници.
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно ....... май вече "подобряването" на отношенията между "братските съветски народи" вече е започнало, като гледам какво се случва във форума.
46
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До СлавянинТаварищ ти някога бил ли си в Русия?!Видял ли си как живее обикновения руски човек,извън Москва и Ленинград?Дървени къщи, външни изкривени нужници,недоимък,алкохолизъм, най ниската продължителност на живот в Европа! Пенсия 15 000 рубли,като едно евро 90 рубли.Олигарси грабещи народа и изнасят крадените пари в Сащ и ЕС, но никога в Русия ,или Китай!
45
9
 
5
 
! Отговори
Словянин преди 2 години
През 1995 г САЩ имаха 31 % от Световния брутен промишлен продукт /СБПП/. Сега са 19,5 %. Китай вече са 1, а Русия при Путин от 16-та вече е 6-7-***. А байдънизмът окончателно разбива щатската икономика и геополитика. Учете руски и дори повече китайски.
44
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даже и тя не си вярва.
43
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Муууаахахахаххаааа! Голям виц, каза тази! Ама другарко засукана, на вас вече и мравките под земята не ви вярват! А те са интелигентни същества! И поредната гнусна кремълска конспирация лъсна като бял ден вчера, след интервюто на Агджа. Не че не знаехме, но ми хареса как той повтори няколко пъти, десетки пъти, барем уврат главите и на последните русофилски пеликанчета, които населяват нашите свети земи...!!!
42
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До тийн/57"... гледа те в очите и те лъже....Вие товарищи изобщо не спирате да слухтите и да се месите в суверените държави и това е 24/7." - за атлантиците говориш, нали, дете наивно, полуграмотно?!ПП. Давй: "Лъжата в политиката не е грях" - холандският евроатлантичеьки премиер и патологичен лъжец Марк Рюте.
41
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво забавление! Интелектуалните напъни в коментарите бият всяко интервю.
40
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лошо гледа,тая!