Четири са вече жертвите при катастрофата на пътя Монтана-Видин

Цяло семейство е починало на място
16 май 2021 07:25, Ния Христова
29
Четири са вече жертвите при катастрофата на пътя Монтана-Видин
Снимка: БГНЕС
Четири са вече жертвите при тежка катастрофа на пътя Монтана-Видин. Сигналът за трагичния инцидентът бе подаден вчера малко след 16 часа. 
 
Според информацията до момента ТИР е загубил контрол над превозното средство, заради влажна настилка, след което се е ударил с ремаркето си в движещия се в насрещната лента лек автомобил. Върху лекия автомобил връхлита ТИР с турска регистрация, а след това, върху него се стоварва и цистерна.
 
По неофициална и все още непотвърдена информация от удара на място са починали четирима души. В лекия автомобил са пътували семейство с 15-годишно дете, които са починали на място.
Още по темата
 
Шофьорът на ТИР-а с турска регистрация е бил откаран в болница. 
 
"Камионът се повлече и стана катастрофа. Удариха се пред мен и аз се ударих отзад. Валеше много дъжд. Няма несъобразена скорост, движех се бавно", каза пред Нова тв Георги Цачев, шофьорът на цистерната.
 
"Ако пътят беше по-широк нямаше да има всеки ден катастрофи. На този път миналата година имаше 2 катастрофи с жертви", коментира Росен Александров.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, N2, папагал - чул си някъде някакъв израз / мисъл и го повтаряш за щяло и нещяло. Как така ние се затриваме сами, като пише, че ТИР с чужда регистрация е помел семейството !?Ти, да не ти се случва, ако попаднеш в такава ситуация с летящ към теб ТИР какво ще направиш ? Ще отбиеш в канавката или ще го прескочиш като на "бързи и яростни" ?
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямало висока скорост , ама тоя с цистерната и той се буторясъл .
7
0
 
6
 
! Отговори
до 8 преди 2 години
Значи казваш, че нищо хубаво не ни Мака вече.........интересно?!
6
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега трябва да ревете на Гумен Крадев за по-широки пътища!Но коммуниста не строи, а само крадде!Нищо хубаво не ви мака вече;)
5
33
 
14
 
! Отговори
Защо сега казвате! преди 2 години
Пътя бил тесен, та за този случай, ако бяхте казали преди време на Бойко, да го е оправил. Сега има да почакате, докато се върне Бойко във властта. Иначе, от чалгарите, протестърите и Фигуранта не очаквайте да ви оправи пътя, тяхната цел е да оправят пътя към Евразия...
4
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е, че гербавите крадци успяха да докарат целите си роди от селата в София, благодарение на комисионните от тези пътища!
3
4
 
46
 
! Отговори
Образование преди 2 години
Хубавите пътища понякога водят до повече жертви. Хората си мислят, че няма какво да стане и натискат докрай. Основната причина винаги е била и ще бъде задкормилните устройства. Книжка може да вземе всеки.
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е нужно никой да ни напада, ние се затриваме сами :( Не знам защо има толкова жертви по пътя, да не би да воюваме със себе си :) :(
1
12
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова евросредства за инфраструктура им отпуснаха за 10 години на гeрбавите, а те се спyкаха от крадене. Да караш по бг пътищата в сняг или дъжд си е руска рулетка.