Двама души загинаха на място в тежка катастрофа

Инцидентът е станал близо до село Девене
Обновена: 7 юни 2021 11:10 | 7 юни 2021 11:10, Александър Попов
44
Двама души загинаха на място в тежка катастрофа
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа, близо до врачанското село Девене, отне живота на двама души, а други двама са ранени. Сблъскали са се лека кола и джип.

Колата предприела ляв завой, а джипът зад нея тръгнал да изпреварва и след удара колата се забила в дърво край пътя и се преобърнала.

Двама мъже в автомобила са загинали на място, а други двама са закарани във врачанската болница в тежко състояние.

Шофьорът на джипа се е отървал с леки наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По данни БГ 2019 беше на 1-во място по смъртност на пътя. Трябва да се защотава това 1-во място, нали сме отличници и няма да се излагаме я.
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде пак, пак е селата, пак някакъв дето многооооо бърза.Интересно ми защо няма един такъв в затвора за 20-30г ами само след 5г ги пускат. Наберете малко евро пари и вдигнете един затвор на 18 етажа, като блоковете дето никнат в София като гъби след дъжд.
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук каква беше причината - пътят, слънцето, птичките, храстите, вятърът, слаб мобилен сигнал?
14
0
 
3
 
! Отговори
Stan преди 2 години
Не говоря за такива, те са паталогични случаи, това за тях някой да ги изпревари е най-голямото унижение за егото им.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До StanЛявата лента е свободна. Подавам мигач, този зад мен се "събужда" и с *** газ без мигач се престроява в лентата????
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Северозапад съм виждал "ром "да влиза в пряката не като завива ,а по диагонал -50 метра преди пряката.Да не говорим за мигач.
11
2
 
1
 
! Отговори
Stan преди 2 години
До GHTИма си правилник, да, но има и много кухи ***, които си мислят, че като подадат мигач и вече предимството да се напъхат някъде е изцяло тяхно. Освен да подадеш мигач, трябва да си и сигурен, че съседната лента където се престрояваш е СВОБОДНА и няма да засечеш някой или да го накараш да скочи на спирачките.
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едни не са чули за мигач. Други за знаци, пътна маркировка или ограничение на скороста. По селата трябва да си внимателен когато тръгваш да изпреварваш. Този пред теб кара 20-30 км/ч и знае, че в следваща пряка е наляво. Но не помни, че 30 м.преди това трябва да пусне мигача, а не когато тръгне за завива. Ако въобще си прави труда да пусне мигач.
9
0
 
13
 
! Отговори
Краси преди 2 години
Некадърните шофьори с купени книжки в РБ са ужасно много!
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато наближи кръстовище, отпускаш газта, ако е нужно минаваш на по- ниска предавка. Така казваше моя инструктор преди 43 години. Сега може да са се променили нещата.
7
1
 
13
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Когато има разклон следва да намалиш, не да изпреварваш !!! .... А когато предприемаш маневра - оглеждаш се навсякъде за *** !!! ....Шофьорът не Жип-а е предприел неправилна маневра и виновникът за трагедията е той !!! ....За това , когаот правите такива маневри, оглеждайте се за ***, че станаха много , поне себе си гледайте да опазите, не тях !!!
6
0
 
9
 
! Отговори
GHT преди 2 години
До Анонимен 4Има си правилник, ама не го знаят или просто са с кухи глави. Друг любим момент им е да си на булевард с няколко ленти, да дадеш мигач и да тръгнеш да се престрояваш, и точно в този момент, по време на маневрата ти, онзи зад теб решава, че трябва да те изпревари с *** газ. Лошото е, че мислят, че са в павото си и не проумяват, що за глупост правят. Натискат спирачки/клаксони и почват викове по теб какви си ги бил вършел.
5
0
 
3
 
! Отговори
кмк преди 2 години
До Анонимена кой им дава дава книжки на тези млади? същите тези кадри на бай тошокакво са виновни те че книжки се дават на общо основание... има лична и обществена отговорност, санкции и правила, когато отсъства едно от тези неща е въпрос на време да стане белята...?!?
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато има отбивка от главен път, понякога знаците липсват поради кражби и когато автомобила с намерение да завива намали и подаде мигач, отзад някой решава, че му прави път и му дава знак да го изпревари. Не знам какъв е случая, говоря от опит това което съм виждал. Жалко и Бог да прости нелепо загиналите!
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От вчера е тръгнало на катастрофи. До края на лятото ще измрът повече в катастрофи откокото от ковид. Много от водачите не са подготвени. По времето на бай Тошо книжка не даваха ако неможе да карш. 3 месеца ни чанчеха по пътища и полигони. Но пък излизахме напълно подготвени за всякакви ситуации. Днешните водачи немогат да паркират. Немогат да карат на заден. Немогат да преценяват пътната обстановка. Качили се на мощна кола и си мислят че са хванали Господ за шлифера. Накрая свършват в гробищата
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми то си има правилник - когато изпреварваш, първо се убеждаваш, че МПС пред теб няма да правиманевра. Джип, не джбип - на пътя правилата важат за всеки. Поне така трябва да бъде.
1
0
 
22
 
! Отговори
T преди 2 години
Тръгваш да правиш ляв завой и тези отзад решават, че точно сега е моментът и са в правото си да те изпреварват. Масово започнаха и в София по кръстовищата да го правят.