Тежка катастрофа причини задръстване на АМ "Тракия"

Движението се пренасочва през Чирпан
11 юни 2021 19:12, Нели Христова
33

Тежка катастрофа затруднява движението по магистрала "Тракия". Инцидентът е станал на 182-ия км, като движението за Бургас се пренасочва през Чирпан, съобщават от Bulgaria ON AIR.

По първоначални данни катастрофата е станала малко след 17.30 часа. Ударили са се ТИР и лек автомобил. От МВР съобщават за един пострадал. Пътни полицаи регулират движението.

Образували са се обаче огромни задръствания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 12Не, но това е пример за тоталната липса на елементарна култура по нашите пътища, защото масата си мисли, че мигача (ако даже го ползват) автоматично ти дава предимство и можеш да сечеш пътя на всеки! Масата ползват страничните огледала за да се гримират и да си гледат за храна по зъбите, а не за да видят дали няма да предизвикат ПТП като изпълнят маневрата която дай боже са уповестили, защото масата си мислят и, че всеки има кристална топка и, че другия знае, че те ще завиват!
16
2
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Липсата на закон които да забрани движението на камиони през почивните дни, или поне изнасянето им на отделни пътища които да са само за тях или ползването на БДЖ ( което също е в покъртително състояние) за безопасният им транспорт през държавата без да се налага да шофират! Всички тираджии знаят, че тази територия е анархия и, че законите не важат за тях. Не на последно място е и тоталната липса на елементарна култура на масата от български шофьори. Ние сме диваци именно защото няма контрол!
15
0
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
3. Тоталната липса на места за отдих с базови санитарни съоръжения, тир паркинги и буферни паркинги край граничните пунктове. 4. Покъртителното състояние на второстепенен път Тракия, защото това не е магистрала, а двулентов скоростен път! Няма нито буферни паркинги, нито светлоотразителни мантинели, маркировката не съществува, кратери по пътя, вълни, бабуни и какво ли не още, само не и магистрала! 5. Тоталната липса на мозъчна дейност при реденето на опашки при граничните пунктове!
14
0
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Причините за тези катастрофи са няколко:1. Имаме цяла орда държавни бъбреци в поне 3 агенции които спят по цял ден до камери вместо да следят дали тираджиите спазват почивките си, затова всички гледат да натрупат преднина когато преминават през нашата територия.2. Опашките по границите са километрични, чакат с дни при тотална липса на елементарни условия и когато ги пуснат в България гледат да наваксат и това забавяне.
13
1
 
7
 
! Отговори
Би турбо преди 2 години
Има ли 1 ден без катастрофа на тази ДЕБИЛСКА "магистрала" ?Аз виждам 2 причини за тези катастрофи.1.Това е всичко друго,но в никакъв случай магистрала,а за гербавото и качество на строежа мисля,че няма нужда да говоря изобщо.2.Твърде много *** пътуващи по тази "магистрала" всеки кой от кой по важен и значим в собствените си очи,а в действителност пълни комплексари,които избиват комплексите си чрез разни дърти таралясници и по този начин демонстриращи превъзходство над други комплексари
12
0
 
5
 
! Отговори
Предложител преди 2 години
Карал съм в други държави - те ти правят път. Ако се вкарат закони с тежки санкции ще видите каква промяна ще има. Ченгетата си вършат работата ама тия закони са недостатъчни според мен.
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бай Х......., Нагли тираджии, карам на темпомат със зададена скорост 140км/ч.38 пъти ми се наложи да стъпвам на спирачките (броих ги) заради изнасяне на ТИР-ве --/////--- Ти кво исксш, магистралата да работи само за тебе ли?
10
2
 
2
 
! Отговори
Радев преди 2 години
До БацеРемонтирай си го по-добре, какво те спира?
9
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Некадърното служебно правителство всеки ден създава условия за катастрофи по пътищата.
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петък късен следобед през лятото на магистрала Тракия за морето?!Никога!!!!
7
1
 
12
 
! Отговори
Баце преди 2 години
Няма какво да се заблуждаваме, АМ Тракия я има, но се оказва, че е в лошо състояние и с невъзможност да поеме интензивният трафик, особено между София и отбивката за Свиленград. Относно участъка в ремонт край Чирпан, да необходим е но темповете с които се ремонтира са ужасно бавни. Поне като чакаме толкова дълго да се почне а сега и завърши, то дано е качествен. А дано ама надали!
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално, "магистрали и шофери" бол в БГ :)))
5
2
 
17
 
! Отговори
До Бай Х преди 2 години
Така е, затова магистрала се прави най-малко с три ленти, това нашето не е магистрала а второкласен път
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия тираджии заспиват на волана често, ние на главен път така щяхме да се изтрепем, караше си тира в неговата лента в обратната посока и изведнъж рязко сви срещу нас, намалихме, мина пред нас и влезе в полето! Спряхме, той излезе от кабината и вика заспал съм колега извинявай, нищо нямаше нито на камиона нито на него защото беше равно поле, и угърта му спря скоростта!
3
3
 
16
 
! Отговори
Бай Х преди 2 години
Този следобед пътувах София - Бургас. Взех разстоянието за 5ч. Почти за времто от преди завършването на Тракия. Тежък трафик, 40 км през отбивката за Стара Загора със средна скорост 30 км/ч, дъжд, лоша видимост. Нагли тираджии, карам на темпомат със зададена скорост 140км/ч.38 пъти ми се наложи да стъпвам на спирачките (броих ги) заради изнасяне на ТИР-ве които се прескачат едни други без да се съобразяват с трафика.
2
6
 
9
 
! Отговори
Магистрала преди 2 години
Всичко на Радев е под контрол.Гарантирано от новите управници.
1
7
 
6
 
! Отговори
сичкото леви преди 2 години
абе напишете нещо за предстоящия парад , целото ли бсп ше присъства , хаджигенов/а ли ше носи знаменцето , мая общата там ли ше бъде , зеления чорапогащник ше изнася ли реч , куку бенд ли ше озвучава празника , славчу ше пее ли или само ше танцува , плажуващият ицко по бански ли ше бъде , минеков ше проведе ли парада културно .