Две катастрофи на "Тракия", има пострадали

Автомобил се е преобърнал по таван на км 235 в посока София
Обновена: 12 юни 2021 20:09 | 12 юни 2021 20:05, Ния Христова
13
Две катастрофи на "Тракия", има пострадали
Снимка: БГНЕС
Катастрофа е станала при км 52 на автомагистрала "Тракия" в посока Бургас. Това съобщиха от пресцентъра на МВР, предаде Нова тв. Има и пострадали при инцидента. За момента няма информация за броя или състоянието им.
 
Движението за кратко ще се осъществява само в аварийната лента, ще бъде ограничено в другите две до приключване на огледа, който се извършва на местопроизшествието. Възможно е в района може да се образува колона от автомобили, но за момента не се предвижда въвеждане на обходен маршрут. 
 
Друг автомобил пък се е преобърнал по таван при км 235 на автомагистрала "Тракия" в посока София. Това съобщиха за Агенция "Фокус" от пресцентъра на МВР. Сигнал за случилото се е получен около 16.40 ч.
 
Колата се е врязала в мантинелата. При инцидента няма загинали или пострадали. До приключване на извършвания оглед движението се осъществява в активната и е ограничено в другите две ленти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 4 Тоя Рашков/рошков/ от кое село беше?????
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глоби Глоби яко Глоби, и не по 100лв ами по 2000лв, и ако не си я платиш затвор или провация с обществен труд, иначе няма да се оправят нещата. Защо всички като отидат в Гърция и карат като ученички, защото там има хем яка глоба хем затвор, а тук само приказки и нищо, така не става господа управляващи.
9
0
 
3
 
! Отговори
Ти си поредния компл преди 2 години
До Анонимен 4МВР ли ти е виновно като натискаш газта, караш като луд и се претрепеш? Не ти е виновно МВР-то. Виновен си самият ти,че чипът ти е дефектен,а ти си комплексар,който с 20 годишния си таралястник се правиш на състезател и си избиваш комплексите като с това демонстрираш превъзходство над останалите.Ти си комплексиран,сбъркан и опасен матрял. Когато се претрепеш се сещаш за МВР-то. Все някой друг трябва да ти е виновен. А когато те снимат с камерите за скорост пищиш. Е как да стане
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се научиха, то не требва да ни нападат, ние сами ще се избием :))
7
5
 
3
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Проверете и пътната настилка. Особено важен фактор е, че са карали по магистрала строена от калинки и производни фирми на ГЕРБ.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пороверете дали са пушили трева преди 1 седмица, може заради това да е, а забравих ПТПтата след употреба на трева бяха под 1%.
5
4
 
6
 
! Отговори
69 преди 2 години
намалете скоростта до 120 км./ч за леко товарни МПС и 70 км./ч. за тежко товарни МПС и стационарни камери на всеки 2-3 км.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде спи МВР на Рашков, уволнява чистачките, а?
3
1
 
10
 
! Отговори
не разбрал преди 2 години
Има ли ден, в който на тази "магистрала" да няма катастрофа?!
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бързали са за гей парада
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай *** на море - като за последно!