Дъждовното време продължава и утре

Температури ще са между 18° и 23°С
13 юни 2021 22:23, Анисия Иванова
3
Дъждовното време продължава и утре
Снимка: БГНЕС

До полунощ ще продължи да превалява в Централна Северна и Североизточна България. След полунощ валежите и там ще спрат и облачността ще намалее, на много места до предимно ясно време. Вятърът ще отслабне, ще е умерен от северозапад.

Утре преди обяд ще има повече слънчеви часове. Около и след обяд отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще превали краткотраен дъжд, на места придружен с гръмотевици. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 18° и 23°.

По Черноморието преди обяд ще е предимно слънчево. Около обяд ще започне да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи от дъжд, по южното Черноморие придружени с гръмотевици. Максималните температури ще са 20°-22°. Температурата на морската вода е 19°-20°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините облачността ще е значителна, около и след обяд купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд, над около 2000 метра дъждът ще преминава в сняг. Ще духа умерен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 10°, на 2000 метра - около 4°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: НИМХвреме
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Марин преди 2 години
И това лято отиде. Оставка на гроб. Съсипаха времето.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв студ бре. Супер са си температурите. След някой ден като почне летният задух, ще дишаме като риби на сухо и ще се молим за дъждец.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На бедните българи не ни трябва студ.