В четвъртък и петък ограничават движението по АМ "Хемус"

От АПИ предупреждават шофьорите да карат внимателно
17 юни 2021 08:27, Петя Славова
4
В четвъртък и петък ограничават движението по АМ "Хемус"
Снимка: БГНЕС

В четвъртък и петък от 9 ч. до 17 ч., движението между 20-ти и 18-ти км на автомагистрала "Хемус" ще е двупосочно в платното за София, съобщиха от Пътната агенция. Поради ремонтни дейности при 19-ти км на автомагистралата ще бъде ограничено преминаването в платното за Варна.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и да спазват стриктно поставената сигнализация.

От АПИ напомнят, че всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: АПИАМ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Че то пътека Хемус е в перманентен ремонт! Вече и Сомалия ни дават за пример. Там може да има 1 път 10км, ама е в ремонт един път на 10 години, а при нас магистрала на 40 години е в перманентен строеж, но не е мръднала и метър, но за сметка на това вече направеното е в константен ремонт! Пътека отъпкана от стадо слонове е в пъти по качествен път от тази така наречена пътека Хемус! Направо сложете табела, пътеката е в непрекъснат ремонт, карайте с 30км/ч по нея!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че то има ли магистрала Хемус? Баткото, който народът си преизбира четири пъти, строи магистрали само в южна България или само в близост до Банкя.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са тези магистрали по които си все принуден да пълзиш като о,.,хлюв?
1
1
 
9
 
! Отговори
йк преди 2 години
Абе, ненормалници, точно в петък ли намерихте да си търсите дипломите по пътищата, когато и без това е ненормално задръстване заради Ечемишка? Само нискоинтелигентни тъпири в тая агенция!