Лятото е тук, максималните температури във вторник ще са до 33 градуса

В сряда и четвъртък остава горещо
3

Утрото ще ни посрещне с температури от 15 до 21 градуса. Предиобед над страната облачността ще бъде разкъсана до малко облачно. От запад ще се заоблачава и следобед над Западна и Централна България ще прегърмява и превалява.

Вятърът ще бъде слаб от запад със скорости до 20 км/ч. Максималните температури за деня ще бъдат от 24 до 33 градуса, в югозападните райони - до 35, 37, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Дъждовно ще бъде времето по морето, като валежите ще са концентрирани над Северното Крайбрежие, но следобед валежите ще спират. Ще духа слаб до умерен вятър от югоизток със скорост до 30 км/ч, в следобедните часове ще се усилва. Максималните температури на въздуха ще бъдат от 27 до 29 градуса. Морската вода е с температура от 19 градуса по северното крайбрежие до 21 градуса по южното. Вълнението ще бъде слабо с височина на вълната до един метър и половина.

В сряда ще превалява само над планините. Ще бъде горещо, а показанията на термометрите ще бъдат от 34 до 39 деления от градуса. В четвъртък ще се задържи горещо със следобедни превалявания над западните райони. От петък започва период с повече валежи и условия за гръмотевични бури, които ще продължават и в събота.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: прогнозавреме
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Симеон преди 2 години
Г-н Илиев прав сте, но Цалова поне има образование на синоптик, а не като русия травестит. Само се хили като ненормална и фъфли.
2
1
 
1
 
! Отговори
Илиев преди 2 години
Господа собственици,шефове на новини,ограмотете си Станислава Цалова и Натали Трифонова,госпожите,които са назначени при вас като синоптички.Г-н Хеимян,аз Ви имах за перфекционист във Вашата работа,но вече се съмнявам,щом тези двете,само си разхождат фустите из студиото.Без надписите които вървят на камерата,тези са загубени.
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук е лятото, ама само за 3 дни. Целият юли се предвижда да е дъждовен.