Отново опашки на границата с Гърция

Преминаващите чакат по повече от час на пунктовете
25 юни 2021 08:13, Петя Славова
38
Отново опашки на границата с Гърция
Снимка: БГНЕС

По традиция в края на седмицата започва струпване на опашки от леки автомобили на граничния пункт заради предстоящите почивни дни.

Още по темата

Онези, които искат да чакат по-малко са пристигнали съвсем рано, но още от сутринта има големи опашки, като колите се струпват и се спират периодично, за да не се получи струпване на самия пункт, предава БНТ.

Чакащите не са само от България, виждат се туристи и от Румъния, а са избрали да почиват в Гърция. Всички са с подготвени документи. Пътуващите признаха, че са очаквали минаването да е още по-бавно, чакали са около час и предполагат, че до още един вече ще са преминали граничния пункт.

Някои от тях са тръгнали към Гърция за да разнообразят почивката си, а други предпочитат да почиват там, защото смятат, че отношението на работещите в туризма е по-добро.

Вчера от Външно министерство обявиха, че ще се предприемат мерки за намаляване на трафика и облекчаването му, като се очаква от гръцка страна да отворят повече пунктове дза обработка на документи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Лъжете преди 2 години
Ей големи лъжци сте тук. Не разбрахте ли, че опашки вече няма.Вижте камерите хора, не позволявайте да ви манипулират.
30
0
 
1
 
! Отговори
статии всеки ден преди 2 години
за да се откажат хората да не ходят в Гърция, ама на ядец... Човек като знае, че на нашето черноморие, освен фекалотерапия друго няма какво да му се предложи срещу парите.
29
3
 
1
 
! Отговори
така е преди 2 години
Това със зеления коридор за ваксинираните си е наистина мъдро държавническо решение. Гърците винаги са си били хитър народ и това си е.
28
1
 
2
 
! Отговори
разгеле преди 2 години
мда истина е, от 03 юли на Кулата пускат 2 нови гишета зелени коридори за ваксинираните само. Най-накрая да приключи тая двотия досега.
27
1
 
4
 
! Отговори
камерите преди 2 години
Хора гледайте камерите, не четете манипулациите тук.
26
3
 
3
 
! Отговори
съобразителен преди 2 години
Умният човек си харчи умно парите и където за тях получава стойност. В Гърция получавам в пъти такава стойност. На нашето бетономорие, получаваш само едни стойностни фекалии, нищо друго. Не, мерси!
25
0
 
3
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
само 2 гишета работят, как да няма опашки .. и по-интересно е че въобще не се интересуват от това как , с какво и дали сте ваксинирани .... нямат ресурс и техника да проверят валидността на сертификатите , PCR и тем подобни измишльотини .. освен това и самите туристи се мотаят ... никъде няма указание и табела какви документи да подготвят за проверка ... 1 автомобил се обработва за минимум 5 минути ... явно це цели нещо друго
24
1
 
3
 
! Отговори
лизамишепка преди 2 години
Айде стига с поръчковите статии, не разбрахте ли че на нашето море ходят само мутрите и турбо чалгарите, щото толкоз им е мозъка, и си мислят, че фекалотерапията и алкохолния туризъм са най-великите неща на света.Няма да ни откажете от гръцкото море, не разбрахте ли!?! Утре, само вижте, в събота от сутринта започват да пускат поръчковите си статии за Кулата. Ама така е като им плащат варненските мутри...
23
3
 
2
 
! Отговори
народе събуди де преди 2 години
Айде стига с поръчковите статии, не разбрахте ли че на нашето море ходят само мутрите и турбо чалгарите, щото толкоз им е мозъка, и си мислят, че фекалотерапията и алкохолния туризъм са най-великите неща на света.Няма да ни откажете от гръцкото море, не разбрахте ли!?! Утре само вижте в събота от сутринта започват да пускат поръчковите си статии за Кулата.Ама така е като им плащат варненските мутри...
22
0
 
6
 
! Отговори
Реалността преди 2 години
Голяма истерия по тази Гърция.
21
2
 
3
 
! Отговори
до халкидики и назад преди 2 години
До БГ риалитиОт приятел грък, който работи на пункта, аз пък чух че до 1 седмица, ще заработи зелен коридор за ваксинираните. За тези с ПСР обаче нямало да важи. Ей най-накрая се усетиха и ще опоравят тая лудост, която беше до сега.
20
2
 
6
 
! Отговори
БГ риалити преди 2 години
От познат митничар на Кулата - от днес на всички смени на пункта от гръцка страна има удвоен капацитет от митничари командировани със специално решение на гръцкото правителство. Отделно от утре КПП Илинден се отваря от утре също с удвоен капацитет. Най-накрая гърците се усетиха кой ще им оправи сезона и то овреме - ако не сме ние, румънците и сърбите, забрави. Преди разчитаха на руснаците, ама тая година ги няма никакви. Виж на наште пишман хотелиери, акъл няма да им дойде и след 100 години.
19
3
 
4
 
! Отговори
яжмишпека преди 2 години
По-добре на опашка на Кулата отколкото на опашка на Тракия към големия БГ клозет и бетонна джунгла.
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ха! и защо няма опашка към Слънчака?
17
1
 
8
 
! Отговори
лъжете преди 2 години
Въс всички други медии навсякъде се пише, че от днес вече няма опашки на Кулата, а тук отново ни манипулират. Ама хората не спят... То и камерите на Кулата си го показват.Просто не ни лъжете!
16
2
 
9
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Крайно време е - ето хората от Дубай, от гърция в инстата- аз се разхождам гола в тишина и спокойствие на 35 мин от Сф. Но без снимки. Не мога да си обясня как така си почивам ? И като Не съм качила снимки - следователно не е било? Аз така си живея на постоянен курорт , отдавна не съм заспивала в градска среда( с минаваща линейка, крясъци , екстри) Секянка. Не е хубаво - защото не съм се цъкнала. Срам...
15
4
 
17
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Към никога немърдалите от БГ скептици: В Гърция има ЛИДЛ и цените са сходни на нашите обърнати в ЛВ - даже понякога по-ниски!! Най-ми харесвате с коментари, за нещо което не сте виждали, усещали и пробвали, НО знаете че в Гърция не е хубаво и е много скъпо :D ....
14
5
 
11
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
И какво ни интересува това нас, нормалните хора?
13
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия шопи,са луднали по тая Гърция!
12
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако трябва 5 дни в задръстване ще стоя но на нашия бетон с мутрите няма да ида