Пътник блъскал кондукторка, залял шофьор с безалкохолно

Случаят този път е от Пловдив
25 юни 2021 09:45, Ния Христова
37
Пътник блъскал кондукторка, залял шофьор с безалкохолно
Снимка: БГНЕС
Kадри на мъж, който блъска кондукторка и залива шофьор в градския транспорт в Пловдив с безалкохолно, бяха публикувани в мрежата. Инцидентът се е случил в една от автобусните линии в града, а друг пътник е заснел видеото.
 
"Гол мъж се появи откъм подлеза. В едната си ръка държеше храна, а в другата безалкохолна напитка. Бях тръгнал от спирката и изчаквах светофара. Мъжът започна да блъска по вратата, но аз не му отворих. След това той посегна с един голям камък. Отворих му, за да не счупи вратата", разказа пред Нова тв пострадалият шофьор.
 
След като се качва в автобуса, мъжът хвърля храната и напитката по шофьора. Последвал е скандал заради отказа на водача да отвори вратите. Между двамата мъже застава кондукторката, която също е пострадала.
 
"Ние си ги знаем, това е редовно. Те са много нагли и искат да се возят без пари. Понякога плащат, понякога отказват. Когато искаме да ги свалим, стават агресивни, вадят ножове", разказва пострадалата кондукторка.
 
При подобен скандал с друга превозна бригада се намесва полиция. Органите на реда обаче нареждат мъжете да бъдат превозени, защото са редовни пътници и са си платили.
 
"Държаха се много грубо. Хвърлиха монетите в краката ми, за да ме унизят. Обиждаха шофьора. Към мен се обръщаха с много цинични думи", разказва друга служителка.
 
Собственикът на фирмата е подал сигнал към полицията, но е изненадан, че няма реакция.
 
"За нас това не е нормален начин за работа. Тези хора нямат респект от полицията. Полицаят идва, и вместо да го арестува или глоби, той го пуска. Преди месец  имахме случай, при който счупиха стъкла", разказа Петко Ангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама кои са "Тези хора" бре? Не разбрах.
26
0
 
2
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Нормален ден в светлата демокрация ;) !!!
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако беше с алкохолно - нямаше да има скандал - нали
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 10Не е точно така, както го описваш. Има много по-зле от България, ти просто не си била там, защото не са популярни туристически дестинации
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И да има не ги бият и обратното кондукторите не свалят пътниците и не ги обиждат и не правят опити да бият пътниците.Просто продават им билети.А този човек в статията определено е с психически проблем.За съжаление има много от тях,които са без лечение и без грижи и те могат да направят много проблеми в обществото.
22
1
 
2
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 2 години
дали в света има друга държава с кондуктори в обществения транспорт??...
21
0
 
1
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 2 години
"Случаят този път е от Пловдив"Предишния път къде са блъскали кондукторка и са залели шофьор с безалкохолно?
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 21 Вижда се, че си образован, требва некакъв ред, иначе ще се развилнеем :))
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изглежда отклонение от темата, но не е...Нещата са свързани. Нова жилищна сграда в София, два от балконите около мен са като на клошари. После много новодошли"граждани" се сърдят като им кажеш, че са излезли от някъде, но това някъде не излиза от тях. Ниска култура, ниско възпитание и високи претенции. Аз съм за реда. Всеки да се съобразява с околните. Да правиш каквото си искаш, да се саморазправяш, агресивното поведение не е демокрация! А в София е събран "елита" на диващината...
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 18Не съм ченге, но без тех не можеш нали :)) Има служители на реда и такива които не стават, във всека държава го има това нещо :)
17
0
 
5
 
! Отговори
Жуждрамуняк преди 2 години
До анонимен 17Имаааа - българските политици хахахахахаха ;)
16
0
 
6
 
! Отговори
Въй, маняк преди 2 години
Пловдив ми е Бургас. Нацепени батки голи до кръста ходят и праят проблеми
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли по безполезно нещо на света от български полицай?
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо ново . Тия са от познатия ни контингент. Докато не ги пратим в училище и на работа ще си отглеждаме агресивни психопати. Що не влезе с лимонада в автобус в европейска държава, що не пробва там да хвърли нещо върху шофьора ?
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нашето БДЖ е на "висота", само се учудвам, че са го заляли с безалкохолно, по принцип има по екстремни агресии :))
12
1
 
7
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Нормален ден в Мутроландия!
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
радево време Дами и Господа
10
1
 
26
 
! Отговори
Зоя Цолева преди 2 години
Къде казвате е полицията в този момент... В София (но не е само там) седейки в поредното задръстване, погледът ми попадна на полицаите... въз въз въз пълнички трудно подвижни людя... та седях си и си мислех "Ей сега, ако се наложи да тичкат, какво ще стане?" Та в тоя ред на мисли, чудя се (кажете, ако знаете) полевите полицаи държат ли, (и ако не, защо не) годишни физически тестове? В Холандия полицията е като извадена от реклама за натренирани хора...
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От на Митко Чорапчето родата. Ама пловдивчани си ги обичат.
8
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Живях 21г в чужбина, неща които видях в Булг аристан никога не съм виждала. Обикаляли сме доста и по света - никъде не е толков мръсно, хората толкова ..., качеството на живот е много много ниско за съжаление. Бездомни котни с десетки на всеки ъгъл, кучешки фекалии по тротоарите, разбити подлези, плочки, дупки по пътищата.Без да обиждам, страни от трети свят са по-добре