По-строги мерки за пристигащите от Нидерландия у нас

Само днес туристите ще са допускани и с антигенен тест
26 юли 2021 08:35, Петя Славова
6
По-строги мерки за пристигащите от Нидерландия у нас
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Oт днес Бългapия зaтвapя гpaницитe cи зa чyждeнци oт Maлтa, Aндopa и Гpyзия. Влизането се ограничава заради влошената епидемиологична обстановка в тези страни.

Това е поредна група от държави, чийто граждани вече не могат да влизат у нас. Такова ограничение вече важи за Великобритания, Испания, Кипър и други страни.

Мерките не важат за български граждани и техните семейства, влизащи от тези страни, като те трябва да представят oтpицaтeлeн тecт зa Ковид-19, бeз знaчeниe дaли ca вaĸcиниpaни или нe, припомня БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петяяяя, Петя...., да си журналист не е само да нежен думички... Явно за граматична норма на книжовния ни език не си чувала. Чийто е различно от чиито. Това местоимение се съгласува със следходната дума, в случая трябва да е в множествено число - чиито. Това Й за нищо го нямате.... "журналистите".
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пландемията :)))))
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че те не влизаха ли до сега така при нас? И как така най-първият случай на положителен в Град Търговище беше на някакъв маннгал, който беше пристигнал от Холандия? Не мога да повярвам как още има глупави хора, които вярват, че наистина има пандемия!
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази статия и безсмислена
2
0
 
10
 
! Отговори
Зоя Цолева преди 2 години
хахахахаха Много ме радват гръмките Ви, clickbait заглавия "По-строги мерки за пристигащите от Нидерландия у нас" и босле боза от информация, в която дори не се споменава Нидерландия. Безполезни са ви статиите, като датчик за дим в заведение в студентски град от преди десетина години...
1
0
 
12
 
! Отговори
Момо преди 2 години
Какво стана с европейския ваксинационен сертификат, който отваря границите на ЕС?