Почина 17-годишното момиче, блъснато от кола в Айтос

Велосипедистката е починала в резултат на тежки наранявания
28 юли 2021 09:48, Ния Христова
18
Почина 17-годишното момиче, блъснато от кола в Айтос
Снимка: БГНЕС
17-годишното момиче, което беше блъснато от кола в Айтос, е починало, съобщи в. Монитор.
 
Катастрофата стана на 23 юли. Зад волана на лекия автомобил беше 44-годишен шофьор от Айтос. Той блъсна момичето, което е излизало от черен път без предимство.
Още по темата
Велосипедистката получи фрактура на черепа и травми и настанена беше за лечение в отделението по Реанимация в УМБАЛ-Бургас, в критично състояние и на командно дишане.
 
В резултат на получените наранявания при пътния инцидент, тийнейджърката е починала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
10
 
! Отговори
Ou преди 2 години
Много пешеходци и велосипедисти плюят на правилата за движение. Много участници се имат за недосегаеми за законите на физиката. И не мога да разбера защо си мислят , че аз като карам 3 тона автомобил мога да спра на място? Онзи ден двама колоездачи както карат по пътщ без никакви сигнали просто решиха да ползват зебрата и както си карат - хоп на ляво пред колата ми / щях да си откъсна волана от желание да спра. Те просто са без мозъци! без мозъци!А тези двамата дори не ме погледнаха.
13
1
 
5
 
! Отговори
kirasirrav преди 2 години
Трябва да се разбере от всеки един път завинаги, че в БГ не е уредено както трябва карането на велосипеди (може би с изключение на няколко малки отсечки в големи градове).Всеки ден са ми пред очите деца на колела, разни с тротинетки и т.н. провиращи се м/у колите на тесен път, отделно платното е стеснено от паркирани коли и камиони. Рисковете са постоянни! ежедневно
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви велосипедни алеи насред нивите? Кметовете, не се правят велосипедни алеи като се стесняват съществуващи улици или тротоари.
11
2
 
4
 
! Отговори
иво преди 2 години
ЗАЩОТО НЯМА ФУНКЦИОНИРАЩИ ВЕЛОСИПЕДНИ АЛЕИ ! АЛОУ , КМЕТОВЕТЕ !
10
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Балканските *** не обичат ваксини и велосипедисти.
9
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С колело или пеша, ти си участник в движението по пътищата и следва да следващ правилата, това, че нямаш мотор, не те освобождава от отгорност.Точно вчера видях как велосипедист буквално изхвърча пред една кола, добре че на човека му сработиха спирачките. Обаче велосипедистът си получи благословията и то с право!Така, че хора научете се да внимавате на пътя. Ако сами не се пазите, няма кой.
8
10
 
10
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Пияницо нема курсове за колело
7
2
 
44
 
! Отговори
Жалко за... преди 2 години
... това момиче, нека почива в мир!....За пореден път губим млад живот по един нелеп начин...Съболезнования на близките за загубата! Хора, учете децата си на правилата за безопасно пътно поведение, това спасява животи!
6
4
 
20
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До Асан === Ама то си има още от бай Тошово, ама никой не си вади книжка за колело, какво пък КАТаджия да те провери :) Мен примерно преди няколко години един катаджия ме глоби 20 лева, че пресякох неправилно пред Президентството
5
3
 
50
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Жалко за младото момиче. Ама затова се продават каски за велосипеди, пазят даже от жегата главата. И как така излизаш от черен път без да спреш и да се огледаш направо не ми го побира акъла
4
3
 
28
 
! Отговори
Пагубно преди 2 години
Всяко лято умират деца по пътищата в нелепи инциденти...
3
45
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
радево време Дами и Господа!!!
2
10
 
21
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Създадеш го, трепериш му, чуваш го, мислиш го, докато добута абитуриентската и след туй... 17 години усилия и безсънни нощи на вятърът!
1
10
 
20
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Требе курсове за шифьори на колело