Три катастрофи затрудняват трафика по АМ "Тракия" в Бургаско

Образували са се километрични колони от автомобили
1 авг 2021 12:35, Анисия Иванова
10
Три катастрофи затрудняват трафика по АМ "Тракия" в Бургаско
Снимка: БГНЕС

Три катастрофи затрудняват движението на автомагистрала "Тракия“ на територията на Бургаска област. Няма пострадали.

Образували са се километрични колони от автомобили.

Първата катастрофа е между Ямбол и Карнобат, втората - до отбивката за град Камено, а третата е верижна -  4 коли са се ударили на входа на Бургас.

Движението се контролира от Пътна полиция.

От АПИ съобщават още - шофьорите да се движат с повишено внимание  в тунел "Железница" на път I-1 Благоевград - Симитли поради частично неработещо осветление в съоръжението.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксъри, бедняци, некадърни шофьори, никаква дисциплина. Кратка характеристика на източнобалканските ***.
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами аз в последните седмици наблюдавам неадекватни, от една много добре позната за нас раса, но с немски регистрации. И още едни, от северната ни съседка....
6
1
 
2
 
! Отговори
до 7 преди 2 години
Как ТАКА?!
5
3
 
11
 
! Отговори
бай Таци преди 2 години
Напълнил багажника на Голфа с лютеница и пастет, и се засилил към морето. И понеже е гъзap за да не се мине с 15-20 минути, малко преди табелата Бургас настъпи газта и като вземе, че се изшие в мантинелата...После друг му е виновен. Седи, пуши, пcyва и кълнe...
4
1
 
12
 
! Отговори
highwaytohell преди 2 години
Всички граждани (и селяни) могат да получат актуална информация за пътната обстановка на сайта на АПИ, докато чакат в задръстването.
3
2
 
12
 
! Отговори
бай Лазо преди 2 години
Простотuята до това водu...Както пееха Черно Фередже - ceлянu, селянu, един да пyкнe ще се родят още двама, дeeбa ва'ща мама!
2
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В това ужасно време от сняг лед и мъгла няма как да не стават катастрофи. В такова време и професионални водачи като мен се плашат..... От 40 години съм по пътищата на Европа БГ а по времето на бай Тошо и в Азия. По неадекватни водачи от последните 25 години никога не съм срещал. Та те незнаят елементарни правила. Не познават знаците. Карат така като че ли ако закъснеят с 5 минути живота им ще свърши. Кой и как им дава книжки нямам идея. Но касапницата никога няма да свърши. В това съм убеден.
1
3
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
ДЗИ да плаща фирата