Двама загинаха на място след челен сблъсък на кола и камион

Тежкият инцидент е станал на главния път Русе - Варна
11
Двама загинаха на място след челен сблъсък на кола и камион
Снимка: БГНЕС

Двама души са загинали при тежка катастрофа на главния път Е-70 Русе - Варна в района на рибарниците край Цар Калоян.

Пътният инцидент е станал около 9:30 ч. тази сутрин. Според първоначалната информация при завой водачът на лек автомобил "Опел" е навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно в камион. На място са загинали водачът на леката кола и неговият спътник, които са от Цар Калоян.

Образувано е досъдебно производство, предаде БНР. Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около инцидента продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Разград. Предстои да бъдат направени редица експертизи, съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.

В момента движението на мястото на катастрофата се извършва в едното платно, регулира се от Пътната полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Асан Гагауза преди 2 години
Какво точно не разбра? В Цар Калоян други освен турци няма, така че претрепалите се са турчета. Румънците не карат с 130 км/ч в този участък, а с поне 150 и то в населените места. Това е така защото много добре знаят че на бг ченгетата категорично им е забранено да ги спират.
7
0
 
3
 
! Отговори
!? преди 2 години
Пише че са били с ОПЕЛ и че са от селото, за какви БМВ-та ми коментирате и за какви румънци? А иначе в световен мащаб статистиките са единодушни , че най-много са катастрофите близо до дома и по добре познат път- човек си мисли че познава всеки завой и дупка докато един ден го изнедат неприятно.
6
0
 
15
 
! Отговори
бай Миле преди 2 години
Евалата! Дано всеки сечещ завоите да си намери своя тир!
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тц,тц,тц..., пак Камикадзета!
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Печалбарите да спрът да дават книжки на куца кьораво и съкато. Не всеки става за шофьор. Както и не всеки става за пилот и космонавт. От 40 години съм по пътищата на БГ и Европа по голяма касапница от последните 25 години не си спомням. Въпреки че съм професионален водач с дългогодишен трудов стаж започва да ме хваща страх когато срещу мен излитат като светкавици. Това не са хора това са камикадзета. Кога ли някой ще се завре под предницата наТира и ще стане на запечатка. Само въпрос на време е
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой запознат, малцинствени ли са?
2
2
 
18
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Много коли карат с над 130 km/h по този път, бързат за морето ... Особено румънците, като камикадзета са ... И тоя може би е бързал много и е завил малко "скосено", за да не намали скоростта ?!
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турчета с БМВ-та, големи гъзета, натискат газта и стават на кълбета.