Мотоциклетист загина при катастрофа край Плевен

38-годишният мъж е излязъл от пътя, починал е на място
21
Мотоциклетист загина при катастрофа край Плевен
Снимка: БГНЕС

38-годишен мотоциклетист е загинал при катастрофа край Плевен, съобщиха от полицията.

Тялото му е намерено вчера около 10.00 ч. на 2 километра от разклон "Славяново".

Мъжът е претърпял пътнотранспортно произшествие с мотоциклет "Сузуки". В процесуално-следствените действия на полицията са оказали съдействие служители от Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението".

Установено е, че на 30 юли, след 22.00 ч., при движение в посока към Плевен, мотоциклетът е излязъл вдясно от пътното платно по посока на движението си. При инцидента водачът, който е от Русе, е загинал на място.

Сезирана е прокуратурата в Плевен и е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: катастрофазагинал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
0
 
! Отговори
Polipantev преди 2 години
Тези дето плюят мотористите са точно толкова и шофьори! Смешници жалки, от коя дупка точно ви изсраха майките ви? Същите дето карат и си пишат текстови съобщения или си преглеждат невероятния си фб профил! На човека не сте достойни краката да му целувате, *** с ***! Ега имате деца и като се сплескат някъде с мотор, да четете същите идиотщини дето пишете тука! Мишки нещастни!
14
1
 
1
 
! Отговори
АТИЛА преди 2 години
""Да бе мирно стояло не би чудо видяло "" Казали хората така че сам си е виновен
13
0
 
1
 
! Отговори
Силно Притеснен преди 2 години
Борбата за първото място по смъртност по пътищата е безмилостно жестока, трябва да се вземем в ръце и да не се оставяме на Боцвана и др. подобни - докога ще се задоволяваме с второто място???
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От цялата дезинформация горе имам чувството, че вървят яки подкупи за да отървем гръка. Мисиркитe яко замазват и те.
11
1
 
2
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До MadSlav - това не е от значение колега. Те не са тук за това, а за да наплюят някой който е правил нещо за което те нямат топки. Сега чакай някой от "пишещите" да похвали гърка. А на момчето, Светла памет!
10
2
 
6
 
! Отговори
Krom преди 2 години
О, гледам така наречения администратор изтрил коментара ми? Остричък ли ти се видя? А тея дето се гаврят със загиналия са ти ОК, а селска пръчко?
9
2
 
10
 
! Отговори
MadSlav преди 2 години
Чета Ви овчите коментари и се изумявам, колко добре промити мозъци сте !Да осветлява, малко неграмотно и подвеждащо написаната статия, момчето е блъснато и убито от Форд Мондео с гръцка регистрация. Шофьорът се е опитвал да репатрира автомобила в Румъния, но е заловен!До АВТОРА, не е сериозно, да не си проверите информацията и да пишете невярни неща.Нека почива в мир момчето !
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"След като в социалните мрежи се появи призив за свидетели на инцидента, вече е установен и виновникът. Това е гръцки водач, който е бил видян от случаен преминаващ, твърди Русе Медиа. Чужденецът е обяснил, че го е ударил бус и не искал да се вика полиция. След това сменил версията, че е блъснат от джип, и искал да намери пътна помощ, която да го откара по най-бързия начин до румънската граница."
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В едни други медии пише "Предполага се, че е бил блъснат от минаващ автомобил. Катастрофата вероятно се е случила в тъмната част на денонощието, между 23:00 - 00:00. На мястото на произшествието са намерени отломки на преден калник на "Форд Мондео" 3-та серия, черен металик."
6
1
 
3
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До Левскар - Затри се като любимия ти отбор от вътрешното и от външното първенство. Я сподели кой е следващия славен противник - Железничар Ботунец или некой по изпаднал?
5
5
 
7
 
! Отговори
Левскар преди 2 години
Ей довечера в Русе ще се спи една идея по- спокойно. Шумотерорист се е затрил.
4
3
 
5
 
! Отговори
Предприемач преди 2 години
Бах мамаму тез Сузукита от по 2000 лв. Много вървят ей. Сега кой ще плати щетите по републиканската мрежа. Моториста да внимава повече другия път
3
5
 
1
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До Анонимен 8 - що? Ти и ортаците ти, дето само дебнете статия за да блеснете с остроумия за загиналите мотоциклетисти, понеже сте не-злобни ли? А отвори архива, виж статиите където пише за катастрофи с мотоциклетисти, прочети "коментарите" и пак опитай.
2
0
 
6
 
! Отговори
дАм преди 2 години
Бог да го проси.Ама тия с пистовите мотори на 90% от тях не им се живее.
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера спасих живота на един такъв донор. Спрял съм на червен светофар светва зелено и тръгвам един донор ме изпреварва от дясно и прави ляв завой а аз карам на право. Добре че не бях набрал скорст а и спирачките ми са добри иначе щях да го кайманизирам.