Две коли блъснаха жена на пешеходна пътека

57-годишната жена е настанена в болница с опасност за живота
15 сеп 2021 12:33, Ния Христова
33
Две коли блъснаха жена на пешеходна пътека
Снимка: БГНЕС
57-годишна жена е била последователно блъсната от две коли на пешеходна пътека. Инцидентът е станал снощи малко преди 20:00 ч. в Стара Загора, съобщи bTV.
 
По първоначална информация първвият автомобил е управляван от 49-годишен мъж, а вторият от 23-годишен водач. 
 
В следствие на инцидента жената е получила множество травми. Настанена е в болница с опасност за живота. 
 
Двамата шофьори са тествани за алкохол, но резултатите и на двамата са отрицателни. 
 
В сектор "Пътна полиция", ОДМВР-Стара Загора, е образувано досъдебно производство.
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 7Щом са стъпили на пешеходната пътека шофьорите трябва да ги пазят. Без философии.
27
0
 
1
 
! Отговори
географ преди 2 години
До ззз Пълно е в Париж с пешеходни пътеки без светофари. Примерно 48.861053045123676, 2.374699955947277 Други въпроси?
26
1
 
3
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
Сега жената и да умре, няма да осъдят никого, защото всеки ще твърди, че фаталната травма е получена от другия автомобил. Другаде номерът не минава, но у нас съдиите се объркват и системата бъгва тотално.
25
2
 
2
 
! Отговори
До 7 преди 2 години
То при бай ти Тошо нямаше и толкова коли като сега, ама щом си рекъл, че е нямало, така ще да е било. Знам за двама убити, щото бях наблизо, иначе в разбойническото дело отчитахме строителството на социализъма и комунизъма, който другарите построиха, ама само за себе си и прапраправнуците.
24
1
 
6
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 2 години
Тия като пешеходната пътека я нямат за нищо, да им отнемат книжките за по 5 год.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия двамата да не би да са си правели гонка?
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо като в оня виц: " .... ако не бех отворил вратата щехме да го пропуснеме тоя .... "
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само се слагат където си искат ама го местят през ден и правят от хората жертви и убийци.Пример: пешеходна пътека БЕЗ ЗНАК цъфна на бул Мария Луиза точно на кръстовищто с Кирил и Методий и ВНЕЗАПНО след месец за замазаха с черен цвят.Но замазаха само където беше зебрата и сега изглежда като черна пътека зебра, хората още си пресичат там явно недоумявайки какво става.
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакайте бе, Рашков нали изкара всички милиционери днес да пазели по улиците. Нали днес ден за пътна безопасност или не знам си какво. Май никой не си върши работата и милиционерите спят в патрулката или маат мазни баници на някое капанче.
19
0
 
8
 
! Отговори
Дзивко преди 2 години
19 е прав, слагат се пешеходни пътеки кой къде се сети, в Люлин на пазара има светофар спирка и зебра на 30 метра разстояние, щото хората си пресичаха и преди пътеката та им сложиха та да има, ама те пресичат и преди и след нея, вместо да има един полицай да ги спира, те пътека слагат
18
4
 
14
 
! Отговори
ззз преди 2 години
п.п. който се съмнява в казаното от мен по-долу, нека да се "поразходи" с гоогле.мапс в Париж и ако намери една единствена пешеходна пътека БЕЗ СВТОФАР - нека пише!Ама те що'т са много тъпu франсeтата и що'т нямат пари да си нарисуват поне една пеш. пътека, без светофар към нея в над 10 мил. град ...Ама не, нее ние тука сме били водели война по пътищата!
17
6
 
20
 
! Отговори
ззз преди 2 години
Пешеходните пътеки са най-големият убиец. Където и когато държавата не може и не иска да се справи с проблемът - прави пешеходни пътеки. Такива бeзумия като у нас няма никъде: пешеходна пътека на бул. с 3 ленти, пешеходна пътека на 20-30 метра преди/след светофар, пешеходна пътека на 10м от подлез (НДК) и т.н. и т.н.Много често, ако шофьорите, не знаят, че има пеш. пътека просто няма време да реагират.Фандъка е най-големият убиец в София, с безотговорността си да залее столицата с пеш. пътеки!
16
1
 
1
 
! Отговори
суджука преди 2 години
е браво
15
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пресичането на пешеходна пътека е съвсем същото като пресичането на път с предимство. Все още малко хора разбират ясно това и са готови да обвиняват пешеходците за подобен тип инциденти. Всеки човек с разум е хубаво да се пази, да. Но когато шофирате по път с предимство, пазите ли се на всяка малка пресечка? Пешеходната пътека е път с предимство. Това е. Просто е.
14
3
 
1
 
! Отговори
ненапразно преди 2 години
сте изселени
13
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ви знам какви клоуни сте, но си личи, че сте не шофирате- в повечето населени места и на доста в столицата пешеходнитен пътеки са полуизтрити, няма знаци, които показват къде са и шофьора не е длъжен да знае цялата история на ГорноХойно, за да предвиди къде някоя пенсия ще се излети на платното да не изпусне турския сериал. Да не говорим че най-наглите и некадърни шофьори са 55-60+ тотално нелепи и без никакъв акъл карат. Един в Пловдив мина през подлеза щото там бил пътя през 60та.
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стара Загора ,братче ! Явно това ( блъскането на пешеходци по пешеходни пътеки и зони ) там е традиция !
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора, пазете се! Това, че сте на пешеходна пътека, не ви гарантира, че няма да се случи злополука. Шофьорите също са хора, на някой може да му прилошее, някой може просто да се е замислил и да ви види, когато вече е късно.....Трябва да се научим да се пазим сами и на това да научим децата от малки....
10
2
 
24
 
! Отговори
ззз преди 2 години
Един много стар виц, но поучителен: емирство, всеки месец по 100 сгазени. Емирът се ядосал и: "вече смъртно наказание за шофьорите!" другият месец - драстичен спад - само 50 убити, но и съответно 50 със смъртна присъда и сметката пак 100 мъртви.Замислил се емирът и наредил: " От следващият месец по 1000 динара награда за всеки сгазен пешеходец!" Съответно следващият месец: 0 жертви! Извод: ако човек разчита другите да го пазят - обречен е!
9
4
 
6
 
! Отговори
Браво! преди 2 години
Браво на колите, че въпреки противоречията помежду си, успяват да намерят сили и мъдрост, за да работят по двойки. Браво!