След катастрофа мъж е в болница с травма на окото от счупено стъкло

Пътният инцидент е станал при разминаване
16 сеп 2021 12:31, Ния Христова
2
След катастрофа мъж е в болница с травма на окото от счупено стъкло
Снимка: БГНЕС
60-годишен мъж е с травма на окото от парчета стъкла след пътен инцидент при разминаване. Инцидентът е станал към 9.50 часа днес на главен път Е-79 при разклона за село Долно Церово, предаде БГНЕС.
 
Микробусът се е движел от Симитли към Благоевград. Тогава, идващ насреща му автомобил, изпреварва друг на непрекъсната осева линия. При разминаването с него, огледалото на микробуса е ударено, пръска се триъгълното му стъкло на лявата врата. 
 
Водачът е получил травма на окото от пръсналите се стъкла. Транспортиран е за преглед в Благоевград. Спътничката на водача не е ранена от стъклата.
 
Движението в участъка се осъществява с повишено внимание.
 
Причините за произшествието се изясняват. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На това едно време му викахме. Разминаване на Боя разстояние. При тази ситуация 60 годишният е трябвало веднага да намали скороста и да го пропусне а не да кара срещу него. Но затова се изка акъл. От 40 години съм по пътищата случвало ми сее хиляди пъти да карат срещу мен изпреварващи неправилино. Веднага бия спирачки намалявам скороста и го пропускам да мине без авариино. В днешните Мутренски времена няма никаква толеранттност и колегиалност. Всеки кара така като че ли е на село на Мегданя.
1
0
 
8
 
! Отговори
Хоясан преди 2 години
Хората в този регион са абсолютни скотове! Нямат елементарно чувство и инстинкт за самосъхранение. Винаги, ама винаги има някой, дето се мисли за Шумахер, но забравя, че нито колите ни, нито пътя, нито нищо не е като на писта. Аман вече, от кр3т3ноиди на пътя...