Различни браншове излизат на протест в Плевен

Ресторантьори настояват вечерния час за заведенията да бъде отменен
17 сеп 2021 10:00, Ния Христова
49
Представители на различни браншове в Плевен се готвят за протест. Недоволството им е породено от противоепидемичните мерки, които са в сила.
 
Едно от исканията е да отпадане ограничението на работното време на заведенията, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Протестиращите искат и намеса от страна на държавата по отношение на по-високата цена на тока, която вдига значително разходите им в условията на пандемия.
 
На 7 септември започнаха ежедневни протести в различни градове на страната заради поредното затягане на мерките у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
3
 
! Отговори
Лупа преди 2 години
Минах оттам и видях около стотина младежи. Видимо не изглеждаха притеснени за работата си. Явно са организирани по друга линия, защото някои не знаеха за какво протестират. Несериозно е.
44
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубав град с най-красивия център в България.Хубави жени и кафенета.
43
2
 
14
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Когато бях там, една старица ми каза: Господине, затвориха кооперативния пазар, да не могат хората да си купуват пресни зеленчуци и плодове на ниски цени. Заради Ковида. А в същото време Биллата на 100 метра от пазара работи с пълна сила. Ама там плодовете и зеленчуците са на учетворени цени!
42
3
 
8
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Разхождал съм се в Кайлъка, много красив парк. И ресторантчетата в него са чудесни. А бе имам прекрасни впечатления от този град.
41
8
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Браво на плевенчани! Плевен е страшен град, борчески град! Много готин град! Никога не си мълчат хората там!
40
3
 
2
 
! Отговори
ЛЕЙДИ МИТЕВА преди 2 години
До Гербер: Уважаеми Г - не, Вие, Сте паля.о, паля.о, я ходете в ГЕРБ да целувате най - милото на Дуловската Ви Примадона, но типично по мутренски сплашват всички, впрочем говориш ми на аре, ***, ах ти паля.о Гербаджийски !!!
39
8
 
1
 
! Отговори
ПринцеситаСперменсит преди 2 години
МАРШ КЪМ БАНКЯ *** НА ГЕРБ, ТАМ КЪДЕТЕ ДА ВИ НАПЪЛНЯТ С " РАЗУМ " ВПРОЧЕМ ВИЕ, МОЖЕТЕ ЛИ ДА ИЗРЧЕТЕ ДУМАТА БЪЛГАРСКА КОНСОЛИДАЦИОННА КОМПАНИЯ? МИЛИ МОЙ, ЗНАЕХ СИ, ЧЕ НЯМАТЕ КАПАЦИТЕТЕ ДА ГО КАЖЕТЕ.
38
5
 
5
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
До лейди Митева. Хе-хе, ще изчегърташ на Бойко шлифера отдолу. Ще ти се дръпне гуммното когато ГЕРБ отново спечели изборите. П.тка смотана жалка.
37
1
 
0
 
! Отговори
ВИНЕТУ преди 2 години
До мис борби. Ако мислиш, че си написал нещо интересно значи си скаран с глава в нея си мозък (ако го имаш).
36
5
 
6
 
! Отговори
ЛЕЙДИ МИТЕВА преди 2 години
Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, аз ще продължа да Ви изчегъртвам, бавно и славно, защото Вие, Сте зли и опасни за Република България !!! Мутри вън, да живее България !!!
35
6
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
*** на фигуранта, колкото и да се опитвате да пришиете протестите на ГЕРБ няма да ви се получи. Защото в страната настъпи тотален хаос СЛЕД свалянето на ГЕРБ и не Герб са виновни за спекулата с цените сега, за провалената през последните месеци ваксинация, за несправянето с мигрантите, за липсата на подкрепа за бизнеса и за огромните скандали в парламента (който вече не съществува за втори път).
34
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Плевен е в МоргатаАбе кога те либиха миналата година в Кайлъка 15 плевенчанина на зареда,не приказваше такива глупости за града,а стенеше от кеф.Явно пак искаш някой плевенчанин да ти сцепи алката,*** вмирисан такъв.
33
0
 
0
 
! Отговори
MISS БАРБИ преди 2 години
Недейте, Уважаеми Г-н Борисов, моля ви недейте,научихте всичките ми неща моля ви не знае, че е наистина възможно и вие и хората ви сте навсякъде нямах нищо лошо впредвид смилете се над мен.
32
5
 
7
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Само така. Тормоз на гадовете от служебното правителство и техният жалък некадърен клепоух работодател.
31
3
 
2
 
! Отговори
Г - н Бойко Борисов преди 2 години
Включвам се на живо от град Банкя, макар че съм в джипа ми във връзка с речта на MISS БАРБИ и не мислете, че не чета. Ало, Миска ли си, Д.ри.ска ли си каква си там не те знам, ако още веднъж наречеш Младежи МГЕРБ така ще целунеш нещо, разрба ли ме, Милянкова ?!
30
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То пък големите ограничения, та седнали да недоволстват. Я за мръднат да отворят едно заведенийце в Гърция, че да видят мерки и протести.
29
5
 
1
 
! Отговори
MISS БАРБИ преди 2 години
Грух, грух, Дебеляне, грух, нашите Студентки са разголени на Макс за да може всеки да лъска на тях, днес видях една студенша от Прованса, на която дупето й се виждаше, толкова тясен къс панталон, че чак аз я загледах, вижте докъде Борисов докара младите.
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 24 Има и гимназисти, които редовно се "учат" по заведенията, после са в училищата без маски ако им направиш забележка разправии до небесата, директора се крие като мишка, е това им е "просъственото обучение". Трябваше да учат онлайн, а да оставят биснеса да работи, поне родителите да изкарват пари и да ги хранят, вместо да карат периодично карантини заради някой келешчета!
27
4
 
8
 
! Отговори
младен преди 2 години
Аз настоявам всяко заведение да може да се плаща с карта а не да ми обесняват че терминалът не работел - т.е. крият данъци.
26
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това се казва дебелокожо общество, без грам разум.