Времето днес: Облачно, на места ще превали дъжд

Възможно е и да прегърми на места
19 сеп 2021 07:45, Ния Христова
9
Времето днес: Облачно, на места ще превали дъжд
Снимка: Pixabay
Валежи и гръмотевици са възможни днес в отделни райони. Облачността ще е променлива. Минималните температури ще са между 13 и 18 градуса, а максималните между 23 и 28 градуса, сочи прогнозата на НИМХ. 
 
Ще духа слаб, в Източна България - умерен вятър от запад-югозапад. 
 
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд са възможни временни увеличения на облачтостта, но няма да има валежи. Ще бъде ветровито с умерен до силен вятър от запад-югозапад. Максиланите температури ще бъдат 25-27 градуса. Температурата на морската вода е 22-23 гродуса, а вълнението на морето е 1-2 бала. 
 
Над планините се очаква да има променлива облачност. След обяд над масивите от Западна и Централна България на места ще превали, на отделни места и ще прегърми. Максималната температура на височина от 1200 метра ще е около 20 градуса, а на 2000 метра - около 12. 
 
През следващите дни се очаква променлива облачност, на места и превалявания от дъжд.
 
В понеделник дневните температури ще се повишат с 2-3 градуса, максималните ще бъдат между 26 и 31 градуса. Сутрешните ще бъдат между 11 и 16.
 
От вторник ще има усилване на северозападния вятър и понижаване на температурите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Илиев преди 2 години
Времето идва и си отива по законите на природата.Хекимян,става много нахално, една служителка пред пенсия,т. нар. синоптичка Станислава Цалова,да не си служи с картата,върху която са атмосферните градуси.Ако не е аутокюто което върви върху камерата,тази ще си остане безмълвна.Прати я при Василковски да я научи на занаят,но тя трябва да запомни поне тридесет думи,за да не се излага пред колегата си.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес времето свършва за ваксинираните
3
1
 
0
 
! Отговори
Една от тях ми каза: преди 2 години
Ти никога няма да бъдеш от нас, въпреки, че си един от тези 15000 човека ... Въпреки, че си човека дето ги победи веднъж, победи ги втори път и трети път, но ти не действаш заради всички нас, не мислиш за последиците върху всички нас , действаш и воюваш за себе си ... А вие не мислехте 14 години наказание как могат да ви превърнат в стокхолмски синдромови... Не искате да съм един от вас идоли на скръбта - добре 61000 лева в банковите ми сметки и няма да ме видите ...
2
1
 
0
 
! Отговори
И сега отново преди 2 години
Се намираме на една критична точка в която определена толерантност към определена жестокост е изчерпана. Какво следва? Унищожаването на жестокостта и поправянето на щетите от нея ...15 хиляди души - Обезщетения за неграмотността и садизма на определени експертни групи, законодатели, министри и министър председатели ...Ние имаме правото да бъдем забравени и заради сектора - обезщетени защото катастрофата не е наше дело ...
1
1
 
0
 
! Отговори
Толерантността преди 2 години
Е едно качество, което много хора не разбират. То е като криворазбрания хуманизъм в Пандерма 5. Толерантност към чужди и различни култури - да при осъзнаване на собствената културна идентичност. Но толерантност към простотия представена като някаква форма на изкуство - не. Толерантността има свойте граници - като например толерантността към тормоза върху 15000 човека или толерантността към концлагерите на смъртта. Мине се не мине се време и толерантността към определена жестокост се изчерпва...