Слънчево, с променлива облачност във вторник

На места ще вали дъжд, максималните температури до 26°
0
Слънчево, с променлива облачност във вторник
Снимка: Pixabay

През нощта, главно над източната половина от страната ще има валежи, които от запад ще спират, до сутринта и в източните райони. В отделни райони и ще прегърми. Ще духа умерен до силен запад-северозападен вятър и с него в страната ще продължи да нахлува по-студен въздух. Минималните температури ще бъдат между 10° и 15°.

Утре ще има променлива облачност, над много райони по-често до слънчево. Само на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат от 16° в североизточните до 26° в крайните югозападните райони, прогнозира дежуният синоптик от НИМХ пред БТА.
   
Над Черноморието ще има значителна облачност и в сутрешните часове на отделни места все още са възможни превалявания. По-късно през деня облачността ще намалее. Ще духа умерен северозападен вятър, който през деня ще отслабне и ще се ориентира от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 16-20°. Температурата на морската вода е 22-23°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
   
Над планините ще има променлива облачност и на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 15°, на 2000 метра – около 7°.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: слънцевремето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари