Въвеждат синя зона и в Кърджали

Вероятно това ще стане до края на ноември
23 сеп 2021 14:33, Красимир Ангелов
7
Въвеждат синя зона и в Кърджали
Снимка: БГНЕС

Към края на ноември в Кърджали се очаква да започне да функционира "Синя зона", обяви  кметът на града инж. Хасан Азис.

Той обясни, че се работи усилено по нея, като към настоящия момент има разработен проект, представен пред общинските съветници. Закупени са и необходимият брой скоби, като остава на по-късен етап да бъде осигурен и репатриращ автомобил.

За въвеждането на зона за почасово паркиране в централната част на града се заговори през лятото на 2016г., като част от проект за безопасността на движението в общината, припомня БТА.

Целта бе да се ограничи интензивният трафик и масовото паркиране. Настоящият проект включва 31 улици, а прогнозно определените паркоместа в зоната са 600, потвърди Хасан Азис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Кж преди 2 години
Кмета с какво ходи на работа? Предполагам с метро, щот с каквото и друго да ходи, все ще види лунния пейзаж на 95% от улиците, останалите 5% не са улици. За сметка на това цяла София може да завижда на всичките блокове, които за изникнали и големите затворени комплекси. Ама да си го кажем, какво може да се очаква от Азис от одринския пазар.
4
2
 
7
 
! Отговори
Истина преди 2 години
тези сини и зелени зони са пладнешки обир от некадърни кметове и общинари които не знаят как да си решат проблемите с паркирането!
3
0
 
24
 
! Отговори
Смешник преди 2 години
То паяк няма питъщата дупки,паркинг да не говорим,кмета само рязрешителни за нови блокове дава то хора няма в градът. Всичко гастербайтер в кж. Крави,коне,бикове обикалят за бездомните кучета да не говорим сиг има 1000+. Просто хасана си прави гавра с всички ама селата ги държи .
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те и тез Хасановци Масановци оня ден събуха патурите и слязоха с катърите от махалите ,сега сини зони ,гражданя!
1
0
 
11
 
! Отговори
Селтака преди 2 години
То и сега има... около пазара и около общината. Явно вече няма да се казва платен паркинг, а синя зона.